Akbank ATM’sinden En Fazla Ne Kadar Para Yatırılabilir? Akbank ATM Para Yatırma Limiti

Herhangi bir Akbank kartınız yanınızda olmaksızın bütün Akbank ATM’lerinden para yatırabilir fatura işlemlerinden GSM TL yüklemeye kadar ayrıca para çekmeden borçlarınızı ödeyebilirsiniz.

Bu işlemleri yapmak için gişede sıra beklemek veya gişe memurunun yapacağı işlemi beklemeksizin anında işleminizi bütün Akbank ATM’lerinden gerçekleştirebilirsiniz. Akbank ATM’lerinden 5, 10, 20, 50, 100 veya 200’er liralık şeklinde banknotlar yatırabilir ve tek seferde 30 tane banknot yatırılabilirsiniz. Üstelik bu işlem anında hesabınıza veya göndereceğiniz kişinin hesabına anında geçer ve online bir şekilde çalışır. Hafta sonu dahil günün 7 gün 24 saat bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Türkiye genelinde 4000’i aşkın Akbank ATM’sinden dilediğiniz gibi online bankacılık hizmetinden de yaralanarak son derece medeni ve teknolojik yoldan faydalanabilirsiniz.

Akbank Kartlı Para Yatırma Limiti

Kartlı para yatırmada limit sorunu yoktur. Limit sınırsızdır. Herhangi bir Akbank ATM’sinden tek sefer 2000 TL şeklinde tekrar 2000 TL olarak işleminizi gerçekleştirebilir ve son derece mükemmel teknolojik olarak icat edilmiş dokunmatik ATM’lerin özelliğinden faydalanabilirsiniz.

Akbank Kartsız Para Yatırma Limiti

Kartsız para yatırma işlemlerinde ise gün içinde 19.990 TL’yi en yüksek rakam olarak belirlenmiştir. Miktarı istediğiniz kişiye TCKN numara ile aktarım yapabilir ve karşıdaki kişiye adına para gönderildiği SMS ile bilgilendirilip en yakın Akbank ATM’sinden 7 gün içerisinde referans numarası ile gönderilen miktarı belirtilen süre zarfında çekebilirsiniz.

ATM’den cebe havale para yatırma ücreti azami ve asgari olarak 10 TL olarak belirmiş olup göndereceğiniz miktara göre işlem ücreti alınmaktadır. Akbank müşterisi olan kişilerden ATM’den kendi hesaplarına yapacakları para yatırmada herhangi bir ücret alınmamaktadır. İşlemin ücretsiz yapılabilmesi için belirtilen güvenlik kimlik adımlarını tamamlaması gerekmektedir.

Miktar olarak 500 TL üzeri yapılan ATM para yatırma işlemlerinden 20 TL alınmaktadır. Akbank 2015 yılında Brand Finance tarafından Türkiye’nin en iyi banka markası olarak seçilmiştir.