Akbank Direkt Nedir? Avantajları Nelerdir?

Akbank’ın daha fazla müşteri daha fazla bankacılık işlemleri gibi politikalarının yanı sıra hızlı güvenilir ve aktif bankacılık adına uygulamaya koyduğu Akbank direkt ile onlarca farklı işlemlerin avantajlı bir şekilde yapabilirsiniz.

Akbank direkt sayesinde hoş geldin ve tanışma faizi ile banka hesaplarınızdaki parayı Akbank direkt vadeli hesaba atarak paranızın değer kaybetmenizin önüne geçebilir ve sürekli kazanabilirsiniz.
Akbank direkt ile mobil indirme işlemlerinizi yapabilir ve tüm İOS Android akıllı telefonlarınız ile ekonomik yatırımlarınızı ve bankacılık işlemlerinizi yönlendirebilirsiniz.

Akbank direkt bankacılık hizmetleri ile hiçbir belge ihtiyacı olmadan imza gibi yasal prosedürler ile uğraşmadan hemen kredi başvurusunda bulunabilir hak ettiğiniz kredilerinizin 5 dakika içerisinde hesabınıza aktarımını sağlayabilirsiniz. Böylelikle anlık nakit ihtiyacınızı dakikalar içinde sağlayıp sıcak parayı kullanabilirsiniz.

Akbank Direkt hesabınızı internet veya mobil bankacılık üzerinden kontrol edebilir 7 / 24 havale ve EFT işlemleri yapabilir, eğitim ve ceza ödemeleri, harç ödemeleri fatura ödemeleri gibi tüm bankacılık işlemlerinizin yanı sıra masrafsız olarak Döviz ve altın alım satım işlemleriniz anlık olarak yapabilir daha hızlı güvenilir ve kazançlı banka işlemleri ile avantajlar ağlayabilirsiniz.

Akbank direkt ile Akbank hesabı açabilir bunun yanı sıra Akbank direkt işim ve Akbank direkt plus bankacılık seçenekleri ile daha avantajlı bireysel ve kurumsal müşteri özelliklerinden faydalanabilirsiniz.