Akbank Kredi Kartı Borcunu Öğrenme ve Sorgulama

Akbank kredi kartı borcunu öğrenmek ve sorgulamanın çeşitli yöntemleri bulunmaktadır. Bunlar; e-ekstre, internet bankacılığı, telefon bankacılığı ve ATM’lerdir. Bunlardan herhangi birinin kullanılmasıyla kartı borcunu öğrenmek ve sorgulamak mümkündür.

E-Ekstre Yöntemi: Akbank kredi kartı borcunuzun hesap kesim tarihinden sonra e-ekstre talep ederek düzenli olarak öğrenebilirsiniz. Hem kağıda basılı ekstre kullanmayarak doğaya katkı sağlarsınız hem de hesap kesiminiz yapıldığı anda e-mail ile tam borcunuzu ve detayları öğrenebilirsiniz. Ancak bu şekilde sadece hesap kesiminde yazılı olan borcu öğrenebilir anlık borç miktarınızı ve kalan kullanılabilir bakiyenizi anlık olarak öğrenemezsiniz.

İnternet Bankacılığı Yolu ile: En kolay ve en güzel şekilde Akbank internet bankacılığı yolu ile öğrenebilirsiniz. Bu her zaman en güzel ve en sağlam yöntemdir. Hatta bu yöntem ile online nakit avansa hatta taksitli nakit avans kullanabilirsiniz.

Akbank Telefon Bankacılığı Yolu ile: Telefon bankacılığı yöntemi ile de anlık borcunuzu ve kullanılabilir bakiyenizi öğrenebilir ayrıca kredi kartı ekstra detay bilgileriniz de öğrenebilirsiniz. 444 25 25′i aradıktan sonra sesli yanıt sisteminin sizi yönlendirmesine göre hareket ederek yine sesli yanıt sisteminden tüm bilgilerinize ulaşabilirsiniz.

Akbank ATM’leri: Bir başka yolda yaygın bir biçimde bulunan Akbank ATM’lerini kullanmak. Zaten alışverişlerinizde kartınızı kullanmak için şifrenizi biliyorsunuz. İşte bu şifreyi kullanarak tüm Akbank ATM’lerinden kredi kartınız ile ilgili her türlü detay bilgiye ulaşabilir hatta Taksitli Nakit Avans kullanabilirsiniz.