Denizbank ATM’lerinden Hangi İşlemler Yapılabilir? Para Yatırma ve Para Çekme Limitleri Ne Kadar?

Denizbank, müşterilerinin işlem rahatlığını sağlayabilmek adına ATM üzerinden gerçekleştirilen ve internet bankacılığı üzerinden gerçekleştirilen işlemlerde oldukça kolaylıklar sunmaktadır. Banka tarafından hazırlanan ATM yazılımları ile birlikte para yatırma, para çekme, para gönderme, fatura ödeme gibi oldukça fazla seçenek sunmaktadır.

Denizbank ATM’sinden Tek Seferde En Fazla Kaç Banknot Yatırılabilir?

Denizbank ATM’ler üzerinden tek seferde en fazla 40 adet banknot yatırmanıza olanak sağlamaktadır.

Denizbank ATM’si Para Yatırma Limiti

Denizbank kartsız bir şekilde yapılan para yatırma işlemlerinde günlük azami 19 bin 990 Türk Lirası tutarına kadar olanak sağlamaktadır. Banka tarafından uygulanan havale ve EFT limitleri ise 5 bin Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

Denizbank ATM’sinde Kullanılabilen Banknotlar

Denizbank ATM üzerinden yapılacak işlemlerde 5 Türk Lirası, 10 Türk Lirası, 20 Türk Lirası, 50 Türk Lirası, 100 Türk Lirası ve 200 Türk Lirası banknotlarını kullanmanıza olanak sağlamaktadır.

Denizbank ATM’si Para Çekme Limitleri

Denizbnak ATM’ler üzeirnden fastPay ile müşteri başına işlem başına bin Türk Lirası tutarında nakit çekim limiti uygulaması yapmaktadır. Banka tarafından günlük uygulanan nakit çekim limiti ise bin 990 Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Denizbank, kendi müşterisi olmayan bireylerin ise işlem başına maksimum 490 Türk Lirası tutarında nakit çekimi yapılmasına olanak sağlarken, günlük ise en fazla bin 990 Türk Lirası tutarında nakit çekim limiti uygulaması gerçekleştirmektedir.

Denizbank Para Gönderme Limitleri

Denizbank tarafından ATM’ler üzerinden gerçekleştirilen para gönderme işlemlerinde işlem başına 490 Türk Lirası tutarında bir limit uygulanırken, günlük ise en fazla bin 990 Türk Lirası tutarında nakit gönderimi yapılabilmesine olanak sağlanmaktadır.