Garanti Bankası ATM’den Para Yatırma ve Para Çekme Limitleri

Günümüzde en geniş müşteri ağına sahip bankalar arasında yer alan Garanti Bankası, müşterilerine daha rahat ve daha hızlı işlem yapabilmelerine olanak sunmak adına Paramatik adını verdiği ATM’lerinden para yatırma, para çekme, para gönderme, fatura ödeme gibi işlemlere olanak sağlamaktadır.

Garanti Bankası ATM üzerinden yapılacak işlemler için bir takım kısıtlama ve limit uygulaması gerçekleştirmektedir.

Garanti Bankası ATM Para Çekme Limitleri

Garanti Bankası Master Card, Maestro Kart, Visa Kart, Electron Kart ve Kredi Kartları ile Garanti Paramatik’lerden en fazla 2 bin Türk Lirası, diğer banka ATM’lerinden en fazla 2 bin Türk Lirası, yurtdışında 2 bin Türk Lirası ve maaş kartlarında 2 bin Türk Lirası günlük nakit çekim uygulaması gerçekleştirmektedir. Garanti Bankası’ndan kredi kartı sahibi olanlar için ise günlük nakit avans çekim limiti 4 bin Türk Lirası’na tekabül etmektedir.

Garanti Bankası ATM’den Kartsız İşlem Limitleri

Garanti Bankası, ATM üzerinden kartsız bir şekilde yapacağınız para yatırma işlemleri için 12 bin Türk Lirası tutarında üst limit, kredi kartı borcu ödemesi işlemleri için ise yine 12 bin Türk Lirası tutarında üst limit uygulaması gerçekleştirmektedir.

Garanti Bankası ATM’lerinden QR Code ile para çekme işleminde ise maksimum 3 bin Türk Lirası tutarında nakit çekimi gerçekleştirebilirsiniz.

Garanti Bankası ATM Üzerinden İşlem Limitleri

Garanti Bankası ATM’lerinden tek seferde ve günlük en fazla 10 bin Türk Lirası tutarında işlem gerçekleştirebilirsiniz. Banka tarafından uygulanan taban fiyat ise 1 Kuruş olarak belirtilmiş durumda. Aynı zamanda EFT işlemleri için de hem bireysel, hem kurumsal, hem ticari işletmelerin uygulamalarında alt ve üst limitleri havale işlemlerinde olduğu gibi 10 bin Türk Lirası tutarında üst limit uygulaması yapmaktadır.