Garanti Bankası Döviz Hesabı Nasıl Açılır?

Açılan döviz hesaplarında birden çok amaç sağlanmak istenirken, yapılmak istenen asıl işlem kolay bir şekilde TL para biriminin çeşitli para birimlerine dönüştürülerek hesapta korunmasıdır. Yastık altı yerine vadeli ya da vadesiz olmak üzere iki çeşit hesapta parasının bulundurmak isteyen vatandaş, aynı zamanda parasının güvence altında olduğunu bilmek istemektedir.

Garanti Bankası Döviz Hesabı Nasıl Açılır?

Döviz hesabı açtırma işlemlerini her vatandaş internet şubesi üzerinden hesap seçeneğinin altındaki hesap açılışları simgesinden kolaylıkla gerçekleştirebilmektedirler. Aynı işlem en yakın Garanti Bankası şubesine gidilerek müşteri hizmetleri servisinin yardımıyla da gerçekleştirilebilmektedir. Sağlanan bir diğer kolaylık ise bu döviz hesabı açma işleminin telefon üzerinden yapılabilmesidir.

Her telefondan sağlanan bu kolaylık 444 0 333 Alo Garanti servisi sayesinde yapılmaktadır. Gereken detaylı bilgi ve avantajların anlatımıyla vatandaşın bilgi donatımı tamamlanarak hesap açma işlemleri gerçekleştirilmektedir. Vatandaşa sunulan tercih imkânının bu derece fazla olması ve her tercih seçeneğinin kendi haznesinde kolay işlemler içermesi de vatandaşın memnuniyetini arttıran hususlardan yalnızca bir tanesidir.

Garanti Bankası’nın müşterilerine sağlamış olduğu bu sistem sayesinde 7 gün 24 saat vatandaşlar döviz hesaplarına çeşitli seçeneklerden birini tercih ederek ulaşabileceklerdir. İstenilen an ve yerde ise yabancı para birimleri istenilen kişilere gönderilebilecektir.

Bu sistemi sayesinde Garanti Bankası vatandaşın parasını sadece korumakla kalmamakta aynı zamanda çeşitli işlemler sunarak mevcut dövizi vatandaşın hem biriktirmesini hem de çeşitli yerlerde kullanabilmelerini sağlamaktadır.