Garanti Bankası’nın Sivas’taki Çağrı Merkezi’nde 600 Kişiye İstihdam İmkanı!

Garanti Bankası’nın Sivas ilindeki Çağrı Merkezi’nin Cumhuriyet Üniversitesi yerleşkesi içinde yer alan binası hizmete açıldı.

Garanti Bankası, 2008 yılında Sivas’ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlamak için Sivas Çağrı Merkezi’ni faaliyete geçirmişti.  Çağrı Merkezi hizmetinde önemli ölçütte bir ağırlığı olan Sivas Çağrı Merkezi, 6 bin metrekarelik yeni binasında 600 kişiye istihdam olanağı veriyor. Cumhuriyet Üniversitesi Yerleşkesi içinde bulunan komplekste, çalışan bireyler için hobi odalarından sağlık ünitelerine, spor salonlarından kütüphanelere kadar çalışma haricinde de sosyal aktiviteler için pek çok alan mevcut. Garanti Bankası Alo Garanti Hattına gelen çağrıların yüzde 65’lik kısmı Sivas lokasyonunca karşılanmakta.

Günde 45.000 Kişi Arıyor!

Günde ortalama olarak 45 bin Garanti Bankası müşterisi taleplerini, şikayetlerini ya da banka ile ilgili herhangi bir durumu Sivas’taki müşteri temsilcileri tarafından dinleniyor, çözüm üretiliyor.

600 Kişilik İstihdam İmkanı!

Çağrı Merkezi’nin açılış töreninde konuşma yapan Garanti Bankası Genel Müdürü Fuat Erbil, Çağrı Merkezlerinin banka için çok önemli olduğunu, müşterilerin hayatlarını kolaylaştırdığını, müşterilere daha hızlı çözümler sunmak için önemli bir yerinin olduğunu söyledi. Sivas lokasyonu ile çağrı merkezi hizmetinin kapasites ile öne çıktığını ifade eden Fuat Erbil, 2008 yılında hizmete girdiğini, her geçen gün de kapasitesini artırdığını, şuanda 600 kişiye ise istihdam imkanı verildiğini söyledi.

Çalışanların Yüzde 70’i Kadın!

Çağrı Merkezi’nde istihdam edenlerin yaş ortalamalarının 25,8 olduğunun bilgisi aktaran Fuat Erbil, çalışanların yüzde 70’lik kısmının ise kadınlardan oluştuğunu,  Garanti Bankası’nın kadın istihdamına çok önem verdiğini, kadınların çalışmasına değer verdiklerini söyledi. Erbil, Çağrı Merkezi’nin hem bankaya hem gençlere hem de Sivas şehrine hayırlı olsun temennilerin söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.