Halkbank ATM’lerinden En Fazla Ne Kadar Para Yatırılabiliyor? Halkbank ATM Limitleri

İnsanlar artık bankaların şubelerine gitmek yerine birçok işlemlerini internet bankacılığı üzerinden tek el altından gerçekleştirmeye başladılar. Maaşları yattıktan sonra elektrik faturası, su faturası, doğalgaz faturası, telefon faturası, internet faturası, kira, apartman aidatı gibi ücretlerini bankacılık uygulaması üzerinden pratik bir şekilde zaman kaybetmeden gerçekleştiren vatandaşlar, hesaplarında yeterli miktarda para olmadığı zamanlarda da ATM’lerden hesaplarına para yatırabiliyorlar.

Teknolojinin gelişmesi, en çok bankacılık işlemleri adına kaybedilen süreyi en aza indirgemekte yaradı. Uzayan banka kuyrukları sebebiyle oldukça zaman kaybı yaşanılmasının önüne geçmeyi hedefleyen bankalar, internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamalarına güçlü yazılımlar entegre ederek tüm işlemlerin tek el altından rahat bir şekilde gerçekleştirilebilmesini sağladılar.

Halkbank’da bu konuda müşterilerine önemli rahatlıklar sunuyor. Bank24 ve Bank24+ adı verilen ATM’ler ile birlikte müşterilerine rahat bir şekilde para yatırma, para çekme, fatura ödeme, para transfer etme, kredi kartı borcu ödeme gibi işlemleri sunan Halkbank, günlük belirli bir miktarda işlem sınırı uygulaması gerçekleştiriyor

Halkbank ATM’si Tek Seferde En Fazla Kaç Banknot Alıyor?

İşlemlerinizde 5 Türk Lirası, 10 Türk Lirası, 20 Türk Lirası, 50 Türk Lirası, 100 Türk Lirası ve 200 Türk Lirası tutarlarına tekabül eden banknotları kullanmanıza müsade eden Halkbank, tek seferde en fazla 40 adet banknotu ATM’den yatırmanıza olanak sağlıyor. Madeni para, ıslak para, yırtık para, katlanmış para gibi hasarlı ve kusurlu paralarınızı kabul etmeyen ve size iade eden Halkbank 1 gün içerisinde en fazla 1.000 Türk Lirası tutarında para çekmenize olanak sağlıyor

Halkbank günlük para çekme limitini artırmak istiyorsanız, bankanızın müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz.