Hangi Bankalar Hızlı Kredi Verir?

Geçmiş zamanlarda Bankalar tarafından sunulan çeşitli kredilerden faydalanmak için manuel olarak hazırlanması gereken birçok evrak ve çeşitli uzun, yorucu işlemler söz konusu iken, günümüzde özellikle Bankalar arası rekabetten kaynaklanan Hızlı Ve Kolay Kredi Veren Bankalar diye tüketicinin yararına olan bir ayrım yapmak mümkündür.

Bu Bankalar başlıca, Denizbank, Odeabank, Finansbank, Akbank, İNG Bank, Şekerbank ve Garanti Bankası’dır. Bu saydığımız bankalar sektörlerinde söz sahibi olabilecek kadar büyük ve her geçen gün çeşitli alanlarda hizmet verdikleri sistemlerini geliştiren bankalardır.

Başvurumu En Kolay Nasıl Yapabilirim?

Hızlı ve kolay kredi veren bankalar gelişen teknolojiye oldukça ayak uyduran sistemlerin yanı sıra SMS ile kredi başvurusu gibi yöntemlerle kredi isteyen her müşterinin çok kolay bir şekilde faydalanabileceği yollar geliştirmiş olup tüketicinin zamandan kazanarak kredi alıp alamayacağını sadece bir kaç dakika ile en hızlı şekilde öğrenebilmesini sağlamaktadırlar.

Kimler SMS İle Kredi Başvuru Yapabilir?

SMS ile kredi başvurusunu, sistemi kullanan bankalara herkes yapabilir ve başvuru sonucuna sadece bir kaç dakika içinde ulaşabilir. Banka tarafından kredi başvurusu için gönderilen SMS’e verilen iki türlü cevap genel cevapla birlikte bazen üçüncü bir cevap olması da mümkündür.

Bankalardan Gelen Hızlı Yanıtlar

Banka tarafından verilen bu cevaplardan ilki “Başvurunuz olumlu sonuçlandırılamamıştır. Bankamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.” Anlamına gelen ve çeşitli nedenlerle (kredi notunun düşük olması, kara listede bulunmak gibi) başvurumuzun olumsuz sonuçlandığını belirten bir SMS cevabıdır.

İkinci cevap ise “Kredi Başvurunuz değerlendirilmiş olup onaylanmıştır (Ön Onay), işlemlerin tamamlanabilmesi için sizi en yakın şubemize bekliyoruz” anlamına gelen bir cevaptır.

Son olarak nadiren de olsa karşılaşılan üçüncü bir cevap ise “Kredi Başvurunuz değerlendirme aşamasında olup daha detaylı bilgi ve başvurunuzu sonuçlandırmak için en yakın şubemize başvurmanız gerekmektedir.” anlamına gelen bir SMS cevabıdır.