HSBC ATM İşlem Limitleri Ne Kadar?

Tüm bankalarda olduğu gibi HSBC Bankası da ATM üzerinden gerçekleştirilen işlemler için bir takım limit kısıtlamaları getirmektedir.

HSBC Bankası, müşterilerinin daha hızlı işlem gerçekleştirmeleri adına ATM üzerinden yapılan işlemlerde oldukça bol işlem çeşidi sunmaktadır. Banka ATM üzerinden para yatırma, para çekme, para gönderme, avans çekme, fatura ödeme, vergi ödeme, EFT yapma gibi birçok fonksiyonu müşterilerinin kullanımına sunmaktadır.

HSBC Bankası ATM’den Para Çekme Limitleri

HSBC bankası tüm kartlar için en az 20 Türk Lirası tutarında para çekme işlemine olanak sağlamaktadır. Banka aynı zamanda Visa Electron kartlar ile en fazla bin 500 Türk Lirası, Advance kartlar ile en fazla 2 bin Türk Lirası, Premier kartlarla ise en fazla 4 bin Türk Lirası tutarında nakit çekime olanak sağlamaktadır.

HSBC Bankası ATM’den Döviz Çekme Limitleri

HSBC bankası tüm kartlar için en az 20 ı tutarında para çekme işlemine olanak sağlamaktadır. Banka Türk Lirası cinsinden yapılan para çekme işlemlerinde olduğu gibi Visa Electron kartlar ile en fazla bin 500 , Advance kartlar ile en fazla 2 bin, Premier kartlarla ise en fazla 4 bin tutarında döviz nakit çekime olanak sağlamaktadır.

HSBC Bankası ATM’den Nakit Avans Limitleri

HSBC Bankası’nın nakit avans için uyguladığı alt limit 20 Türk Lirası olurken; Visa, Master ve Gold kartlarda uyguladığı üst limit 2 bin 500 Türk Lirası, Advance kartlarda uyguladığı üst limit 3 bin Türk Lirası, Premier kartlarda uyguladığı üst limit ise 4 bin Türk Lirası olmaktadır.

HSBC Bankası ATM’den Para Yatırma Limitleri

HSBC Bankası ATM üzerinden yapılan para yatırma işlemlerinde tüm kartlarda en az 5 Türk Lirası, en fazla ise 19 bin 990 Türk Lirası limiti uygulamaktadır. Kredi kartı borç ödeme işlemlerinde de para yatırma işlemleri ile aynı limit uygulanmaktadır.