HSBC En İyi Uluslararası Banka Ödülü Aldı!

GlobalCapital bünyesinde  bulunan ve 1989 yılında kurulan Asiamoney‘in düzenlediği Yeni İpek Yolu Finans Ödülleri’nde Kuşak ve Yol İnisiyatifi’nde HSBC Bankası Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde En İyi Uluslararası Banka ödülünü aldı.

HSBC bu ödül haricinde  2 ödül daha aldı. Bu ödüller ise Güneydoğu ve Güney Asya bölgeleri için BRI ilişkili altyapı finansmanı kapsamında En İyi Banka ile Orta ve Doğu Avrupa bölgeleri için ise BRI ilişkili finansmanı kapsamında  yine En İyi Banka ödülü.

HSBC’e 2 Ödül Daha!

Pekinde’de yapılan ödül töreninde açıklamalarda bulunan Asiamoney, HSBC’nin almış olduğu ödüllerin sunduğu hizmetlerde kararlılığın bir karşılığı olduğunu söyledi.

En İyi Proje Ödülü!

HSBC Bankasının tek finansör olarak yetkilendirmiş olduğu Kunming ile Singapur arasında yapılan demiryolu hattının bir kısmını oluşturan Kuala Lumpur Çift Hatlı Demiryolu Projesi de Kuşak ve Yol çerçevesinde En İyi Proje Ödülünü aldı.

HSBC’nin Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye (MENAT) Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su ödüller ile ilgili açıklamalarda bulundu. HSBC olarak en iyi Uluslararası banka ödülü aldıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkan Vekili, yerel ekonomilerin kendilerini büyütme imkanlarını çeşitlendirme kapsamında yeni arayışlar içinde olması ve BRI’nin MENAT bölgesi için önemli büyüme avantajlarından biri olduğuna inandıklarını,  Asya ile Menat’ın her iki ucunda güvenli iş birliği ve finansman arayışı olan tüm HSBC müşterileri ile çalışmalara başlayacak olmaktan da dolayı da heyecanlı olduklarını söyledi.