QNB Finansbank ATM Para Yatırma, Para Çekme ve Para Gönderme Limitleri

2017 yılı itibariyle Katarlı QNB’ye satılarak QNB Finansbank olarak hizmet hayatına devam eden QNB Finansbank, müşterilerinin bankacılık hizmetlerinden avantajlı bir şekilde faydalanmalarına olanak sağlamaya devam ediyor.

Geliştirdiği KrediGo uygulaması üzerinden mobil uygulama ile kredi başvurusu gerçekleştirmeye olanak sağlayan ilk banka olma özelliğini taşıyan QNB Finansbank, aynı zamanda Enpara internet bankacılığı ile de şubesiz bankacılık konusundaki bir ilki gerçekleştirmişti.

QNB Finansbank ATM Para Çekme Limiti Ne Kadar?

QNB Finansbank, minimum 10 Türk Lirası tutarında nakit çekimi yapmanıza olanak sağlarken, maksimum bin 500 Türk Lirası’na kadar günlük ATM’den nakit çekimi yapmanıza olanak sağlıyor.

Banka, kredi başvurunuzun onaylanması gibi durumlarda günlük olarak limitinizi önemli ölçüde artırabiliyor.

QNB Finansbank ATM Para Yatırma Limitleri

QNB Finansbank ATM’lerinden hem kartlı, hem de kartsız bir şekilde para yatırmanız mümkün. Banka, minimum olarak 5 Türk Lirası nakit yatırımı yapmanıza olanak sağlarken kartlı işlemlerde en fazla 19 bin Türk Lirası, kartsız işlemlerde ise en fazla 19 bin 900 Türk Lirası tutarında nakit çekimi yapmanıza olanak sağlıyor.

QNB Finansbank Günlük ATM’den EFT Limitleri

QNB Finansbank ATM’leri üzerinden kartlı bir şekilde günlük en az 1 TL, en fazla 10 bin Türk Lirası tutarında EFT işlemi gerçekleştirebilirsiniz. EFT işlemini kartsız olarak yapacağınız zaman ise minimum 10 Türk Lirası tutarında, maksimum ise 19 bin 900 Türk Lirası tutarında işlem gerçekleştirmenize banka tarafından olanak sağlanıyor.

QNB Finansbank Günlük ATM Havale Limitleri

QNB Finansbank ATM’lerinden günlük en az 1 Türk Lirası tutarında, en fazla ise 10 bin Türk Lirası tutarında talimatlı havale ya da hesaba havale işlemi gerçekleştirebilirsiniz.