Türk Ekonomi Bankası 3. Çağrı Merkezinin Açılışını Yaptı

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 13 Eylül Çarşamba günü Antalya’daki Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesine İstanbul ve Eskişehir’de bulunan çağrı merkezlerinde sonra üçüncü çağrı merkezinin açılışını yaptı.

‘Mükemmel Müşteri Deneyimi’ yaratma amacı ile TEB Müşteri Etkileşim Merkezini hayata geçiren ve müşterilerine daima en iyi, en kaliteli hizmeti sağlayan Türk Ekonomi Bankası (TEB), üçüncü çağrı merkezini açtı. Açılışta konuşma yapan TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, yeni bir TEB Müşteri Etkileşim Merkezi açtıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal ise Gökhan Mendi’nin sözlerinin devamında Akdeniz Üniversitesi’ne kazandırılan işbirliği ve uygulama için teşekkürlerini iletti.

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde hizmete giren çağrı merkezinin ilk sırada bankacılık bölümleri ile çağrı merkezi bölümleri mezunları yer almak üzere çok sayıda gence istihdam imkanının verilmesi beklenmekte. Bunun sonucunda ise Antalya ekonomisine katkı sağlanması beklenmekte.

Açıklamalarda bulunan Gökhan Mendi, bireysel bankacılık, KOBİ bankacılığı, özel bankacılık, kurumsal bankacılık vb. gibi pek çok alanda Antalya’da hizmet veren 24 şubelerinin bulunduğunu, üçüncü çağrı merkezi birimini Antalya’ya açtıklarından ve bu ilin ekonomisine katkı sağlayacakları için mutlu olup, gurur duyduklarını, Antalya’daki gençlere iş imkanlarının sağlanacağını söyledi.

TEB Müşteri Etkileşim Merkezi’ni bunlara ek olarak çok önemli bir eğitim merkezi olarak gördüklerini söyleyen Gökhan Mendi, burada çalışan bireylerin etkin yönetimi iyi öğrendiklerini, TEB’in tüm ürünleri ile birlikte tüm finansal akışlarına hakim olarak tüm sistemleri tanıma olanakları elde ettiklerini, aynı zaman da satış yeteneği, insanlarla etkin iletişim gibi becerilerinin geliştiğini söyleyerek, tüm TEB merkezlerinde çalışanların iyi bir çalışma performansı göstermeleri halinde kariyer önlerinin de çok açık olduğunu söyledi.