Türkiye İş Bankası ATM Para Yatırma ve Çekme Limitleri

Türkiye İş Bankası, Türkiye’de en çok şubesi ve ATM’si bulunan bankalardan bir tanesi olma özelliğini taşıyor. Türkiye’nin her şehrinde, hatta neredeyse her ilçesinde ATM’si ya da şubesi bulunan Türkiye İş Bankası, ATM’ler üzerinden para çekme, para yatırma, para havale etme, EFT yapma, fatura ödeme, kredi ödeme, kredi kartı borcu ödeme gibi işlemlere olanak sağlıyor.

Haftanın yedi günü, yirmi dört saati kesintisiz bir şekilde hizmet veren Türkiye İş Bankası, ATM’ler üzerinden birçok işleminizi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor. Bu işlemler için de belirli bir limit uygulaması gerçekleştirmesi, bankanın uyguladığı prosedürler arasında yer alıyor.

Türkiye İş Bankası ATM’den günlük para çekme limiti, müşterilerinin hızlı bir şekilde nakit çekimi gerçekleştirebilmeleri adına belirlenmiş durumda. kredi kartından nakit avans çekme, cebe havale gönderme, paracard’dan nakit çekme gibi işlemler için Türkiye İş Bankası tarafından uygulanan limitler müşterilerin bulunduğu müşteri listesine göre farklılık gösterebiliyor. Asgari para çekme limiti olarak bin 500 Türk Lirası uygulaması gerçekleştiren Türkiye İş Bankası, müşteri grubu değiştirmeden günlük ekstra nakit çekimi yapmanız için, 10-15 Türk Lirası arasında bir ücret karşılığında günlük nakit çekim limitinizi bin 500 Türk Lirası’ndan 2 bin 500 Türk Lirası’na çıkartabiliyor.

Türkiye İş Bankası ATM üzerinden para yatırma işlemlerinde de 5 Türk Lirası, 10 Türk Lirası, 20 Türk Lirası, 50 Türk Lirası, 100 Türk Lirası ve 200 Türk Lirası banknotlarını kullanmanıza olanak sağlarken yırtık, ıslak ya da nemli paralar ile para yatırma işlemi yapmanıza olanak sağlamıyor.

Türkiye İş Bankası’ndan nakit çekim limiti artırmak isterseniz müşteri hizmetlerinizi arayarak detaylı bir bilgilendirme edinebilirsiniz.