Vakıfbank Günlük ATM Para Yatırma Limitleri

Günümüzde birçok insan, teknolojinin gelişimine ve hayatın hızlanmasına adapte olarak işlemlerini ATM’ler ve internet bankacılıkları üzerinden gerçekleştirmeye başladı. Her ne kadar şubeler üzerinden işlem gerçekleştiren kişi sayısı oldukça fazla olsa da, ATM’ler üzerinden gerçekleştirilen işlem hacimleri de önemli bir yere sahip olmaya başladı.

ATM’lerin hayatımıza girmesi, ilk etapta sadece para çekme işlemlerinin gerçekleştirilmesi adına bir hızlanma yaşatmıştı. Devam eden süreçte bankaların Ar-Ge ekipleri görevlerini iyi bir şekilde gerçekleştirerek ATM’ler üzerinden birçok işlem gerçekleştirilmesinin yolunu açtılar.

ATM’lerden para yatırma, para çekme, para gönderme, fatura ödeme gibi işlemlerin gerçekleştirilmesine olanak sağlanırken aynı zamanda kartlı ve kartsız işlem seçenekleri de banka müşterilerine hizmet olarak sunulmaya başladı. İnternet bankacılığı konusunda da önemli gelişmeler yaşayarak bankacılığın daha hızlı bir hale gelmesinin sağlanması ile birlikte ATM’lerden gerçekleştirilen işlemlerin miktarında da artış yaşanmasının önü açılmış oldu.

Vakıfbank ATM Para Çekme Limitleri

Vakıfbank’a ait ATM’lerden Türk Lirası cinsinden en az 10 TL para çekmeniz mümkünken, bu miktarın maksimum değeri ise bin 500 Türk Lirası olarak belirlenmiş durumda.  Döviz olarak gerçekleştirilecek para çekme işlemlerinde ise alt limit olarak 50 Dolar uygulaması yapan Vakıfbank, üst limiti de 1.000 Dolar olarak belirlemiş durumda.

Vakıfbank ATM Para Yatırma Limitleri

Vakıfbank’a ait ATM’lerden para yatırma işlemi gerçekleştirirken hem kartlı, hem de kartsız işlemlerde en az 5 Türk Lirası tutarında işlem yapabiliyorken, kartlı işlemlerde bir üst limit bulunmaz iken, kartsız işlemlerde en  fazla 20 bin Türk Lirası tutarında bir işlem gerçekleştirebiliyorsunuz.