Vakıfbank Kredi Notu Öğrenme

Türkiye’de kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank kredi notu öğrenme işlemi için birkaç tane seçenek bulunmaktadır. Kredi notunu merak edenler için banka şubelerinden ve internet şubesinden hizmet vermektedir.

Vakıfbank Kredi Notu Öğrenme

Vakıfbank kredi notu öğrenme işlemi için birkaç tane seçenek bulunmaktadır. Kişiler birini tercih ederek kişisel kredi notlarını öğrenebilmektedirler. Bunlardan biri bankanın internet şubeleridir. Bunun için müşteri numarası ve şifresi gerekmektedir. Müşteri numarası ve şifresi olanlar bankanın uygulamasına giriş yaparak findeks kredi notunu sorgulayabilmektedirler. Bir diğer yöntem ise banka şubeleridir. Vakıfbank şubesi ziyaret edilerek ilgili müşteri temsilcisine talepte de bulunarak aynı işlemler yapılabilmektedir.

Bir diğer kredi notu öğrenme yöntemi ise Kredi Kayıt Bürosudur. Kredi Kayıt Bürosu’nun internet sitesine giriş yapılarak da kredi notu sorgulama işlemi kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşmektedir.

Ticari Kredi Notu Öğrenme

Hem bireysel müşterileri hem de ticari müşterileri için çeşitli yeniliklere adım atan Vakıfbank, Kredi Kayıt Bürosu E-Rapor Sorgulama Sistemi ile hem internetten hem de sms ile risk raporu ve çek raporu verebilmektedir. Fakat söz konusu sisteme ilk defa giriş yapacak kişilerin üyeliklerinin bulunması gerekmektedir. ERS kayıt işlemleri için ise bankanın şubelerinden bireysel başvuru yapılması ya da Kredi Kayıt Bürosu’nun internet sitesi üzerinden online başvuru yapılması gerekmektedir. KKB Elektronik Rapor Sistemi’nden kayıt işlemleri da sonlandıktan sonra sms ile kredi notu sorgulama işlemi hızlı bir şekilde yapılabilmektedir.