Yapı Kredi Bankası ATM Para Yatırma ve Para Gönderme Limitleri Ne Kadar?

 

Türkiye’de vatandaşlar tarafından en sık tercih edilen bankalar arasında yer alan Yapı Kredi Bankası, dolayısıyla aynı zamanda en fazla şube ve ATM barındıran bankalar listesinde de üst sıralarda yer alıyor.

Teknolojinin gelişmesi, insanların alışkanlıklarının değişmesine yol açarken, şubede kaybedilen zamanının en aza indirgenmesi adına bankalar da ATM ve internet bankacılığı yönünde önemli yatırımlar yapmaya başladı.

Sahip olduğu ATM’leri üstün teknoloji ile donatmayı önemli bir hedef haline getirmiş olan Yapı Kredi Bankası, para yatırma, para çekme, fatura ödeme, para transfer etme gibi birçok özel işlem gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası ATM Banknot Yatırma Sayısı

Yapı Kredi Bankası, ATM’lerinden para yatırma işlemleri esnasında 10 Türk Lirası, 20 Türk Lirası, 50 Türk Lirası, 100 Türk Lirası ve 200 Türk Lirası tutarında banknotların kullanılmasına olanak sağlıyor.

Tek seferde en fazla 50 adet banknot kullanılmasına olanak sağlayan Yapı Kredi Bankası, ilave para yatırma seçeneği ile birlikte 50 adet daha banknot yatırılmasına olanak sağlıyor. Bu sayede tek seferde 100 adet banknot kullanarak, işlemlerinizi rahatlıkla halletmenize olanak sağlıyor.

Yapı Kredi Bankası ATM Para Çekme Limitleri

Yapı Kredi Bankası, bireysel bankacılık müşterileri için en fazla bin 500 Türk Lirası tutarında nakit çekim yapmanıza olanak sağlarken, kişisel bankacılık müşterilerinde de 3 bin 500 Türk Lirası tutarında nakit çekimi yapmanıza olanak sağlıyor. Özel bankacılık müşterileri için de 5 bin Türk Lirası’na kadar nakit çekimi yapmanıza olanak sağlayan Yapı Kredi Bankası, aynı zamanda müşteri hizmetlerini arayarak limit artırımı gerçekleştirmenize de yardımcı oluyor.