Categories: EKONOMİ

Elektrik Borcu Olanlar Dikkat! Borçların Faizi Siliniyor!

CK Boğaziçi Elektrik şirketi, 2007 yılından, 2015 yılının Nisan ayına kadar olan tüm borçlar için faiz silme kampanyası yapıyor.

“Silelim Gitsin” adı verilen kampanya ile birlikte özel sektörün en büyük ve en geniş kapsamlı kampanyasını yapan CK Boğaziçi Elektrik, 325 bin elektrik abonesi tarafından biriktirilmiş olan 1,9 milyar Türk Lirası tutarındaki borcun, 1,4 milyar Türk Lirası’na tekabül eden faizini siliyor!

30 Haziran 2017 tarihine kadar devam edecek olan borç silme kampanyası ile birlikte toplamda 1,4 milyar Türk Lirası faiz borcunu silmeyi taahhüt eden CK Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A. Ş. Genel Müdürü Halit Bakal, kampanyanın özel sektör içerisinde düzenlenmiş en geniş kapsamlı ve en büyük kampanya olduğunu belirtti. Faiz borcunun silinmesine ek olarak ana paranın bir kısmından da feragat etmeye hazır olduklarını belirten CK Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A. Ş. Genel Müdürü Halit Bakal, 12 bin Türk Lirası’na tekabül eden elektrik borcunun faiz silinmesi ile birlikte 900 Türk Lirası’na kadar düştüğünü belirtti.

Bahsi geçen 325 bin abone arasından 280 bin abonenin yasal takip sürecinde olduğunu belirten Genel Müdür Halit Bakal, bu kampanyanın borcu yasal takipte olan müşterileri de, olmayan müşterileri de kapsadığını ifade ederek, 30 Haziran 2017 tarihine kadar başvuru yapılması taktirinde borçların ödenmesinin mümkün olduğunu belirtti. Aynı zamanda kredi kartı üzerinden ödeme yapılmasına da olanak sağlandığını belirten CK Boğaziçi Elektrik Perakende Satış A. Ş. Genel Müdürü Halit Bakal, abonelerin borçlarını www.silelimgitsin.com üzerinden sorgulayarak ne durumda olduğunu görebileceğini ve son tarihe kadar başvuru yaparak ödeme yapabileceklerini aktardı.

Recent Posts

Patēriņa kredīts

Patēriņa kredīts ir finansiāls instruments, kas sniedz iespēju fiziskām personām aizņemties naudu no bankām vai…

2 months ago

Půjčky bez registru

  Půjčky bez registru" v České republice označují typ úvěru, při jehož poskytování nedochází k…

2 months ago

Persoonlijke lening

In de wereld van financiën biedt een persoonlijke lening ("persoonlijke lening") een uitweg voor individuen…

2 months ago

Christmas Loans in Canada

A Comprehensive Guide to Christmas Loans in Canada: Quick, Accessible, and Inclusive. As the festive…

6 months ago

Christmas Loans in New Zealand

Embracing the Festive Season: A Guide to Christmas Loans in New Zealand. The holiday season…

6 months ago

Christmas Loans in Australia

Navigating Christmas Loans in Australia: Solutions for Every Financial Need. As the festive season approaches…

6 months ago

This website uses cookies.