7 bin 279 Yeni İstihdam İle Türkerler Holding Zirvede

Türkler Holding istihdam seferberliğinde lider oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı çağrı ile birlikte ülke genelinde başlatılan istihdam seferberliğinde Türkerler Holding 7 bin 279 yeni istihdam ile birlikte lider oldu.

Türkerler Holding, son dönem içerisinde büyük kapasiteli hastane ve enerji yatırımları yaparak 2017 yılı içerisinde 7 bin 279 yeni istihdam sağlayarak istihdam alanında yürütülen seferberliğin lideri olmayı başardı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, istihdam seferberliğinde öncülük yapmaktan büyük bir gurur duyduklarını ifade etti.

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Türker, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile birlikte başlayan istihdam seferberliğinde öncülük ettikleri için gurur duyduklarını ifade etti. Türkiye’nin refah düzeyini yükseltmek ve kalkınmasına destek olmak amacı ile 50 yıldır süre gelen faaliyetlerini daha ileri taşımak konusunda kararlı olduklarını ifade eden Türker, personel sayılarında yüzde 50 oranında bir artış yaşattıklarını ifade etti. Sahip oldukları projelerdeki toplam personel sayılarını 14 bin 500’den 7 bin 279 kişi artırarak 21 bin 800’e çıkarttıklarını ifade eden Türker, Nisan ayı sonuna kadar 2 bin 669 kişilik personel alımı gerçekleştirerek ilk aşamayı tamamlamayı hedeflediklerini aktardı.

Personel alımında ağırlıklı olarak Ankara, İzmir ve Kocaeli merkezli yürüttükleri şehir hastane projelerinde istihdam alanı yaratmayı hedeflediklerini aktaran Türker, 2019 yılında bitmesi planlanan 3 hastane projesi için 7 bin 279 kişilik istihdam alanı yaratacaklarını ifade etti.