Akbank Vadeli Altın Hesabı

Akbank birçok alanda müşterilerine büyük imkânlar sunmaktadır. İstenilen Akbank şubesinden altın hesabı açmak mümkündür. Geleceğiniz için biriktirdiğiniz altınlarınızı Akbank vadeli altın hesabı ile her zaman koruma altına alabilir ve yatırım amaçlı kullanabilirsiniz. Altınlarınızı gram cinsinden ve 24 ayar ölçüsünde alan Akbank müşterilerine vadeli altın hesabı açma imkânı sunmaktadır Üstelik Akbank vadeli altın hesabı için herhangi bir işlem ücreti ödemeniz gerekmemektedir.

Akbank Vadeli Altın Hesabı

Altınlarınızı altın hesabı olan Akbank şubelerine getirip, uzmanlardan bilgi edinebilirsiniz. Altın uzmanları altınlarınızı gramı ve 24 ayar karşısındaki değerini belirleyerek müşterilerine tüm gerekli bilgilendirmeleri sunacaktır. Vadeli altın hesabı açılması durumunda altınların değeri gram cinsinden Akbank vadeli altın hesabına aktarılacaktır. Yine altınlar, Akbank vadeli altın hesabına yatırabilmek için en az 500 gram altının olması gerekmektedir. Daha sonra isterseniz Akbank’tan Akbank altın hediye çeki düzenleyebilir ve altın hesabınızı vadesi dolmadan başka birine devretme imkânına sahip olabilirsiniz.

Yine Akbank şubelerine otomatik talimat vererek vadeli altın hesabınıza düzenli olarak altın alımı yapabilirsiniz. Birçok bankaya göre avantajlı imkanlar sağlayan Akbank, hesabınızdan başka bir kişinin hesabına ya da başka birine altın transferi yapabilme imkânı sunmaktadır. İsterseniz Akbank şubelerinden isterseniz de Akbank internet bankacılığı uygulamasın üzerinde havale işlemleri yapılabilmektedir. Üstelik bunun için herhangi bir sigorta veya Lojistik masrafları ödeme gibi durumunuz olmamaktadır.