Tesla’dan Beklenen Hamle! Türkiye Pazarına Resmen Giriyor!

Dünya genelinde otomotiv sektöründe adeta yeni bir dönemin kapılarını hızlı bir şekilde aralamayı başaran Tesla, Türkiye pazarına giriş yapmak için kolları sıvadı. Tesla, İstanbul’da ikâmet edilmek üzere Servis Yöneticisi pozisyonu için personel alımı gerçekleştireceğini belirtti.

Dünya genelinde otomotiv sektörüne adım atması ile birlikte tüm taşları yerinden oynatan, adeta yeni bir dönemin kapılarını aralayan Tesla, Türkiye pazarına girmek için kollarını sıvadı. Şirket, Türkiye için servis yöneticisi pozisyonunda istihdam edilmek üzere personel alımı gerçekleştirmek adına iş ilanı yayınladı.

Türkiye’yi Yakın Dönemde Ziyaret Etmişti!

Kurucusu ve yöneticisi Elon Musk, geçtiğimzi aylarda Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirmiş, bu ziyaretinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme yapmış, Ankara’da bir hamama gitmiş ve en son Anıtkabir’i ziyaret ederek burada bir fotoğraf paylaşmış, paylaştığı fotoğrafla da rekor bir beğeni almıştı.

Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar ile Türkiye pazarına girmek için sabırsızlandığını sürekli dile getiren Musk, bugün gerçekleşen yönetim kurulu toplantısını atlattıktan sonra Tesla’nın resmi internet sitesi üzerinden Türkiye’de İstanbul’da ikâmet edecek bir Servis Yöneticisi pozisyonu için personel alımı yapacağını duyurdu.

İş başvurusu almaya başlayan Dünya’nın en büyük ve en yenilikçi elektrikli otomotiv devi Tesla, son dönemlerde Tesla Model 3 gecikmeleri yüzünden maddi anlamda problem yaşasa da, yakın dönemde satışı başlaması planlanan tır ve Roadstar 2 modeli ile birlikte Türkiye pazarındaki satışlarına da başlayacak.