10 Yıl Vadeli 120.000 TL Konut Kredisi Garanti’den!

Garanti Bankası, 240 ay yani 20 yıla kadar uzanan müşterilerini uzun vadeli ödeme planları ile ev sahibi yapan kredi kampanyası sunuyor.

Garanti’nin sunduğu konut kredisi ürününün faiz oranları sabit oranlarda sunuluyor. Yani yapılan her ödeme tutarları ile her vade süresinde kredide uygulanan faizler değişmiyor. Yüzde 1,25 oranında konut kredisi faiz oranı uygulanıyor.  Ekspertiz değerinin yüzde 80’i kadar, TL ve Dövize endeksli olan kredi kullanımlarında ise yüzde 75’ine kadar finansman verilmektedir.

İnşaat halinde olan, tamamlanmamış, bitmemiş ancak bitiş tarihi belli olan konutlar için de kredi veriliyor. Konut kredisi başvurusunda konut kredisi başvuru formunun mutlaka eksiksiz doldurulmuş bir şekilde getirilmesi istenmektedir. Bununla beraber satın alınacak olan konutun tapu ve varsa diğer evraklarının da getirilmesi istenmektedir.

120 ay vadeli ödeme planı ile 120 bin Türk Lirası değerinde Garanti Bankası konut kredisi ürününden yararlanıldığı zaman bankanın uyguladığı faiz oranı yüzde 1,17, aylık yapılması gereken konut kredisi taksidi ise bin 866,08 Türk Lirası, tahsis ücreti 600 Türk Lirasına tekabül eder. 750 Türk Lirası ekspertiz ücreti, 160 Türk Lirası ipotek tesis ücreti olur ancak bu ücretler konuttan konuta göre değişiklik gösterir. Bu nedenle bu hesaplamalar ortalama bir hesaplamadır.

Garanti Bankası konut kredisi faiz oranları 25.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mortgage/konut_kredisi_hesaplama.page#calcContent=UID5122d67

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.