12.000 TL Taşıt Kredisi Uygun Ödemelerle Burgan Bank’tan!

Burgan Bank, 48 aya kadar hem 0 km araçlar için hem de 3 yaşına kadar olan ikinci el araçlar için taşıt kredisi sunuyor.

Taşıt alımlarını kolaylaştırmak için uygun faizli taşıt kredisi sunan Burgan Bank, yüzde 1,99 oranında faiz uygulamaktadır. Yalnızca Türk Lirası cinsinden kredi verilmektedir. Başvurularda yeni araçlar için proforma fatura, ikinci el araçlarda kasko bedeli baza alınarak hesaplama yapılmaktadır.

Yeni araçlarda proforma faturasındaki değerin yüzde 75’ine kadar, ikinci el araçlarda ise kasko değerinin yüzde 60’ına kadar kredi verilmektedir. Krediye konu olan aracın üzerine rehin konulmaktadır. Rehinli olan aracın kaskosu ise Burgan Bank tarafından yapılmaktadır.

48 aya varan ödeme planı ile 12 bin Türk Lirası Burgan Bank taşıt kredisi için faiz oranı yüzde 1,99, aylık kredi ödemesi 422 Türk Lirası, 15 bin Türk Lirası için aylık kredi ödemesi 528,43 Türk Lirası yapmaktadır. Taşıt Kredisi başvuruları Burgan Bank şubelerinden gerçekleşmektedir. Kredi alırken hayat sigortası, taşıt sigortası ve trafik sigortası zorunlu tutulmamaktadır. Müşteriler özelinde yapılmaktadır.

Sabit faizli taşıt kredisi sunan Burgan Bank, aracın yeni ya da ikinci el olmasına, kredi tutarına ya da vade süresinde göre faiz oranlarını değiştirmemektedir.

Burgan Bank taşıt kredisi faiz oranları 21.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/benim-icin/krediler/tasit-kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.