120 Ay Vadeli 40.000 TL Konut Kredisi ING Bank’tan!

ING Bank, müşterilerine özel çeşitli ödeme planları ile konut kredisi sunuyor.

Avantajlı faiz oranları ve uygun ödeme planları ile müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmek isteyen, müşterilerine destek vermek isteyen ING Bank, bu kapsamda uygun faizli konut kredisi sunuyor.

ING Bank konut kredisi faiz oranları yüzde 1,08’den başlamaktadır. 6 aya kadar yapılan vadelendirmelerde yüzde 1,09 oranında, 6 aydan 60 aya kadar yapılan vadelendirmelerde yüzde 1,08 oranında, 60 aydan 120 aya kadar olan vadelendirmelerde ise yüzde 1,12 oranında faiz uygulanmaktadır. Azami vade süresi 120 ay olup, yapılan konut kredisi dosya masrafları için ise alınan kredi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti tahsil edilmektedir.

120 ay vadeli konut kredisi sunan ING Bank, aynı zaman eşit taksitli, eşit anapara ödemeli, giderek artan ya da azalan taksit tutarlı, ara ara ödemeleri ya da değişken tutarlarda ödemeler ile müşterilerine çeşitli türlerde konut kredisi ödeme imkanları sağlamaktadır.

ING Bank konut kredisi başvuruları bankanın şubelerinden yapılıp, kredi başvurusu sırasında kişilerden nüfus cüzdanları, gelir dokümanları ve adres teyiti için ikametgah belgesi istenmektedir.

40.000 TL Konut Kredisi

ING Bank konut kredisi kapsamında 120 ay vadeli ödeme planı ile 40 bin TL tutarında finansman alındığı zaman yüzde 1,12 oranındaki faiz ile aylık kredi ödemesi 607,67 TL, kredi sonunda ödenecek toplam tutar ise 72 bin 920,23 TL olmaktadır. 40 bin TL için alınan tahsis ücreti 200 TL olup, bu ücret bir kez tahsil edilmektedir.

ING Bank konut kredisi faiz oranları 31 Ekim 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.ingbank.com.tr/tr/sizin-icin/krediler/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.