3 Yıl Vadeli Ödeme Planı ile 2. El Taşıt Kredisi Yapı Kredi’den!

İkinci el otomobil sahibi olmak için kredi desteği veren Yapı Kredi Bankası, uygun koşullarda müşterilerini taşıt sahibi yapıyor.

Hem yeni hem de ikinci el otomobiller için uygun faizli taşıt kredisi sunan Yapı Kredi Bankası, 4 yıla kadar uzanan ödeme seçenekleri ile kefilsiz ve müşterilerini ekspertiz süreçleri ile uğraştırmadan nakit desteği veriyor.

Değişen dönem şartları, ulaşımın zorluğu, nakitlerin yetersizliğinden sebep ev almak kadar taşıt sahibi olmak da zorlaşıyor. Düşük faiz oranları uygulayarak kredi geri ödemelerini daha kolay ödenebilir hale getiren Yapı Kredi Bankası, taşıt sahibi olmayı da daha kolay hale getiriyor.

Faiz oranları ödeme sürelerine ve otomobilin yeni olup olmamasına göre değişiyor. Yeni otomobil alımlarında örneğin 36 aya kadar ödeme planı düzenlenen taşıt kredilerinde yüzde 1,27 faiz uygulaması gerçekleştirilirken 36 ile 48 ay arasındaki ödeme planlarında yüzde 1,32 faiz oranı uygulanıyor. Ancak ikinci el otomobil almak isteyenlerde aynı vade süre aralıklarında yüzde 1,29 ile yüzde 1,34 oranında faiz uygulanıyor.

Taşıt kredisinde bir takım masraflar tahsil ediliyor. Bunlar kredinin açılış ücreti ile vergiler olmaktadır. Sigorta yaptırmak isteyenler ise ek olarak sigorta ücreti ödüyor.

3 yıl vadeli 20 bin TL taşıt kredisi alma isteyen bireyin başvuru sırasında kendisine ait olan nüfus cüzdanını, gelir ve ikametgah belgesini ve taşıta ait evrakları getirmesi gerekiyor. Taşıt kredisi onaylandıktan sonra ödeme planları düzenleniyor. Örnek krediye göre faiz oranı yüzde 1,29, aylık taksit 729 TL, tahsis ücreti ise 105 TL’ye tekabül ediyor.

Yapı Kredi Bankası taşıt kredisi faiz oranları 27.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.yapikredi.com.tr/bireysel-bankacilik/krediler/tasit-kredisi

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.