8 Yıl Vadeli 50.000 TL Konut Kredisi Ziraat Bankası’ndan!

Türkiye’de yıllardır bankacılık alanında hizmet veren Ziraat Bankası, ev satın almak müşterilerine uygun faiz oranları kredi imkanı sağlıyor.

Ziraat Bankası uygun faiz ve uzun vade olanakları ile konut kredisi veriyor.

Faiz oranları yüzde 0,95’en başlıyor. Vade süresi ise 120 ay yani 10 yıl olarak belirlenmiştir.

Ziraat Bankası konut kredisi başvurusu bir çok yoldan gerçekleşebiliyor.  Dileyen şubelere gidip başvuru yapabildiği gibi dileyenler ise internet sitesi, internet şubesi, bankanın mobil şubesi, çağrı merkezleri arayarak ya da bankanın ATM’lerinden yapabiliyor.

Konut kredisi satın alınan evin değerinin tümü kadar verilmiyor. İlk olarak bankanın anlaştığı eksper tarafından evin ekspertiz raporu hazırlanıyor. Hazırlanan ekspertiz raporunu inceleniyor. İncelemelerden sonra değerin yüzde 80’lik kısmı kadar kredi veriliyor. Yani bireylerin mutlaka az daha olsa birikmişlerinin olması gerekiyor.

Ayrıca kredi ödemeleri süresince zorunlu tutulan bir kaç şey mevcuttur. Bunlar sigortalardır. Hayat ve konut sigortası, deprem sigortası yapılması gerekiyor.

Ziraat Bankası 8 Yıl Vadeli 50.000 TL Konut Kredisi Ödeme Planı

Ziraat Bankası konut kredisi kapsamında 8 yıl vadeli ödeme planı ile 50 bin Türk Lirası değerinde finansman alındığı zaman uygulanan faiz oranı yüzde 0,95’dir. Aylık konut kredisi taksidi 796,25 Türk Lirasına tekabül eder. Sigorta ödemelerinin hesaplamaları kişi özelinde farklılık gösterdiği için bireylerin bu hesaplamalar için banka şubelerinde gitmeleri gerekmektedir. Ayrıca anında yapılan başvurular onaylandığı zaman bireylerin banka şubelerinde gitmeleri, istenilen evrakları getirmeleri ve son imza işlemlerini halletmeleri gerekiyor.

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranları 21 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/HesaplamaAraclari/Pages/KrediHesaplama.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.