ABank’tan Uygun Faiz Oranları ile Taşıt Kredisi!

Ülkemizde kurumsal, bireysel bankacılık ve ticari bankacılık kapsamında yenilikçi faaliyetleri ile fark oluşturan, geniş teknolojik alt yapısı ile beraber mükemmellik odaklı bankacılık hizmeti veren, müşterilerinin ihtiyaç duydukları her an onların yanında olan, ihtiyaçlara yönelik özel çözümler üreten ABank, sunduğu kalite hizmetler ile her zaman kendini sürekli bir adım ileriye taşımaktadır.

Acil olan ya da olmayan tüm ihtiyaç durumlarında kredi kampanyaları düzenleyip, avantajlı faiz oranları ile müşterilerine kolaylıklar sağlayan ABank, müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmeyi hedeflemektedir.

Otomobil sahibi olmak isteyen ancak bunun için nakitleri olmayan bireylere finansman desteği veren ABank, değişken faiz oranları uygulamaktadır.

ABank’ın düzenlediği taşıt kredisi azami vade süresi 48 ay olup, minimum vade süresi 3 ay olarak belirlenmiştir. Banka taşıt üzerine rehin tesis etmektedir. Müşterileri kredi borcunu bitirene kadar araç satılamaz şerhi konulmaktadır.

İkinci el araç satın alımlarında maksimum 5 yaş sınırı kriteri koyan banka, her araç alımlarında kefil istememektedir. Ancak gerekli gördüğü durumlarda banka kefil isteyebilir, teminat talep edebilir.

Gerçek kişilerin araç satın alımlarında yüzde 15 oranında KKDF ve yüzde 5 oranında BSMV alınmaktadır. Kredinin güvencesi için ise Kredili Hayat Sigortası, Trafik Sigortası ve Kasko yapılması zorunlu tutulmuştur. Sigortalar müşteriye, kredi tutarlarına ve araca göre değişkenlik göstermektedir.

Taşıt Kredisi faiz oranları minimum yüzde 1,4, maksimum yüzde 1,53 olarak belirlenmiştir.

Taşıt kredisi başvurusunda ise kimlik cüzdanı ile adres teyiti için belge, araca ait dokümanlar talep edilmiştir.

ABank taşıt kredisi faiz oranları 25.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.