Akbank 10.000 TL Online İhtiyaç Kredisi Başvurusu, Hesaplaması ve Ödeme Planı

Akbank tarafından düzenlenen online ihtiyaç kredisi sayesinde tüm nakit ihtiyaçlarınızı 48 aya kadar vadelendirerek çözüme kavuşturabilirsiniz.

Akbank, oldukça düşük maliyetler eşliğinde temin edebileceğiniz bir ihtiyaç kredisi ürünü sunuyor. Taşınma masrafları, dekorasyon masrafları, tadilat masrafları, sağlık harcamaları, eğitim giderleri, bedelli askerlik ödemesi, borç kapatma, beyaz eşya alışverişi gibi nakit sıkışıklığı yaşadığınız tüm ödemelerinizi Akbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisi ürünü sayesinde çözüme rahatlıkla kavuşturabilirsiniz.

Akbank ihtiyaç kredisi ürünü sayesinde ödemelerinizi 48 aya kadar taksitlendirebilirsiniz. Aylık ödeme miktarınız, hane halkında kişi başına düşen aylık gelir miktarının yarısını geçmeyecek şekilde ödeme planı oluşturan Akbank, kredi notunuzun yeterli olması ve aylık düzenli bir gelire sahip olmanız halinde kefilsiz ihtiyaç kredisi kullanmanıza da olanak sağlıyor.

Akbank Online İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Eğer Akbank müşterisi iseniz;

  • Akbank mobil bankacılık uygulamasına giriş yaparak,
  • Akbank internet bankacılığına giriş yaparak,
  • Akbank ATM’lerini kullanarak haftanın her günü, her saati ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Bu başvurunuzun sonucunda kredinizin onaylanması halinde çektiğiniz ihtiyaç kredisi miktarı anında hesabınıza aktarılmaktadır.

Eğer Akbank müşterisi değilseniz;

  • Akbank’ın resmi internet sitesine giriş yaparak Direkt Kredi uygulaması sayesinde kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Krediniz için ön onayı almanız halinde banka tarafından uygulanarak olan faiz oranları ile birlikte ödeme planınızı onaylayıp, kredinizi çekmek için ilk iş gününde nüfus cüzdanınız, gelir belgeniz ve ikâmet ettiğiniz adresi gösteren bir belge ile birlikte size en yakın Akbank şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Akbank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Akbank’tan çekeceğiniz 10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için;

  • 12 ay vade seçeneği için uygulanacak aylık faiz oranı yüzde 2,21, aylık taksit tutarı 983,87 Türk Lirası,
  • 18 ay vade seçeneği için uygulanacak aylık faiz oranı yüzde 2,19, aylık taksit tutarı 704,41 Türk Lirası,
  • 24 ay vade seçeneği için uygulanacak aylık faiz oranı yüzde 2,19, aylık taksit tutarı 567,07 Türk Lirası,
  • 36 ay vade seçeneği için uygulanacak aylık faiz oranı yüzde 2,17, aylık taksit tutarı 431,38 Türk Lirası,
  • 48 ay vade seçeneği için uygulanacak aylık faiz oranı yüzde 2,13, aylık taksit tutarı 363,98 Türk Lirası olacaktır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 8 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.akbank.com/tr-tr/sayfalar/default.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz