Akbank’tan 10 Yıl Vadeli 40.000 TL Ev Kredisi!

Akbank, yüzde 1,25’ten başlayan faiz oranları ile hem sabit faizli hem değişen sabit oranları ve çeşitli ödeme planları ile ev almak isteyenlere finansman desteği veriyor.

Akbank konut kredisi faiz oranları 12 aya kadar düzenlenen ödeme planlarında yüzde 1,29 olarak, 12 aydan 120 aya kadar olan ödeme planlarında ise yüzde 1,25 olarak uygulanıyor. Ancak değişen faiz oranları ile sunulan konut kredilerinde faiz oranları müşteri özelinde düzenleniyor.

Artan taksitli, ara ödemeli, kentsel dönüşüme özel, son taksidin balon ödeme yapılması gibi çeşitli türlerde kredi ve kredi ödeme planları sunulup,  satın alınacak evin üzerine kredi teminatı için ipotek konuluyor. Söz konusu ipotek müşteriler ödemelerini bitirdikten sonra kaldırılıp, kredi dosya masrafları için de kredi tutarının en fazla binde beşi kadar tahsis ücreti alınıyor. Tahsis ücreti tek seferlik temin ediliyor.

40.000 TL Konut Kredisi

Akbank’tan sabit faizli konut kredisi kampanyası kapsamında her ay eşit tutarlı ödemeler eşliğinde 120 ay vadeli 40 bin TL finansman temin eden kişilerin aylık kredi ödemesi yüzde 1,25 faiz oranı ile 645,34 Türk Lirasına tekabül ediyor. 120 ay sonunda toplamda ödenecek tutar ise 77 bin 440,78 Türk Lirasına tekabül ediyor. 40 bin TL için bankanın aldığı tahsis ücreti en fazla 200 Türk Lirası olup, ortalama 750 Türk Lirası tutarında ekspertiz ücreti ile 116 Türk Lirası tutarında da ipotek tesis ücreti alınıyor.

Akbank konut kredisi kampanyası faiz oranları 28 Aralık 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.akbank.com/konut-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.