Akbank’tan 24 Ay Vadeli 6.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Acil nakit ihtiyaçlarınızı avantajlı faiz oranları eşliğinde çözüme kavuşturabilmek adına, 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri barındıran Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabilirsiniz.

Hem Akbank müşterileri için, hem de Akbank müşterisi olmayanlar için hızlı kredi sonuçlandırma sistemi sayesinde yapılan kredi başvurusunun hemen sonrasında kredi sonuçlandıran Akbank, nakit sıkışıklığı yaşanması halinde avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranları ile kredi temin edilmesine olanak sağlıyor.

Akbank Direkt sistemi üzerinden onaylanan ihtiyaç kredisinin hızlı bir şekilde kullanılmasına olanak sağlayan banka, anında vadesiz hesabınıza kredinizi aktararak nakit problemlerinizi çözmenize, ödemelerinizi de 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde gerçekleştirmenize yardımcı oluyor.

Akbank’a kredi başvurusu yapmak için şubeye gitmeden, internet sitesi, internet bankacılığı, mobil bankacılık üzerinden haftanın her günü, her saati kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Akbank 24 Ay Vadeli 6.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Türkiye’de en çok kredi veren bankalar arasında yer alan Akbank’tan acil nakit ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturabilmek adına çekeceğiniz 6 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için orta vadeli bir ödeme planı oluşturup, vade sürenizi 24 ay olarak belirlemeniz halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,74 olup, yapılacak aylık eşit ödeme miktarı 320,40 Türk Lirası’na denk gelecektir. Bu kapsamda Akbank’a yapılacak toplam geri ödeme miktarı da 7 bin 689,6 Türk Lirası olacaktır.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 7 Mart 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

http://www.akbank.com/tr-tr/kampanyalar/Sayfalar/kredim-akbankta.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.