Anadolubank 48 Ay Vadeli Taşıt Kredisi ve Detayları

Hepimiz araba sahibi olmak isteriz ancak bunun için yeterli miktarda nakitimiz bulunmaz. Her ne kadar nakit ihtiyacı için ilk yakınlarımızdan borç almayı düşünsek de çoğu kişi bankaların sunduğu kredi imkanlarının yararlanır.

Bankalar ev sahibi olmak isteyenler için konut kredisi, sağlık, eğitim ve benzeri gibi ihtiyaçlar için ihtiyaç kredisi kampanyası, otomobil sahibi olmak isteyenler için taşıt kredisi kampanyası düzenlerler.

Anadolubank’ta bu kapsamda uygun faizli taşıt kredisi kampanyası sunuyor. Müşterilerine hem ödemelerde kolaylıklar sağlıyor hem de uygun faiz imkanı sağlayarak otomobil almalarına yardımcı oluyor.

Ancak kredi başvurusu sırasında kefil isteniyor. Bireylerin kefil bulmaları, bankanın talep ettiği belgeleri getirmeleri, benzer şekilde kefillerinde de getirmeleri gerekiyor. Aynı zamanda bireylerin belgelenebilir gelir belgelerinin bulunması gerekiyor. Gelir belgesi tüm bankaların kredi verirken aradığı en önemli kriterlerden biridir.

Taşıt kredisi faiz oranı yüzde 1,50 olup, sabit faizli taşıt kredisi sunuluyor. Maksimum 48 ay vade geri ödeme planı yapılıyor. 0 ve 2. el otomobiller için taşıt kredisi veren banka, yapılan taşıt kredisi başvurusunu 1 iş günü içerisinde değerlendirmeye alıyor ve müşterilerine bilgilendirme yapıyor.

Kredi kapsamında zorunlu tutulan sigortalar mevcuttur. Bunlar kasko ve hayat sigortasıdır. Kasko sigortası ücreti otomobile göre, hayat sigortası ise kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Yapılan değerlendirme sonrasında gerekli görülmesi halinde ise bireylerden ikametgah belgesi isteniyor.

Anadolubank taşıt kredisi faiz oranları 11 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://isube.anadolubank.com.tr/ibanking/open.html?firstPage=INDIVIDUAL_LOAN_RATES.js&loginPage=WEB_PAGE_LOGIN.guiml&language=tr

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.