Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Türkiye İş’ten!

Türkiye İş Bankası, yüzde 1,29’dan başlayan faiz oranları ile anında ihtiyaç kredisi sunuyor.

Anında ihtiyaç kredisi başvuruları çeşitli yollardan yapılıyor. Bunlardan biri bankanın internet şubesidir. Bankanın internet şubesine girip, gerekli işlem adımları takip edilerek anında kredi başvurusu yapılabilinmektedir. Diğer bir başvuru yöntemi ise bankanın İşCep uygulamasıdır. Bazı bankalar anında kredi başvurularını değerlendirip, onaylaması halinde müşterilerini istenilen belgeleri de yanlarına alıp banka şubelerinde gelmelerini talep ederler. Ancak Türkiye İş Bankası anında krediyi onaylaması halinde müşterilerinin hesaplarına finansmanlarını yatırmaktadır.

Anında kredi başvurularında banka kredinin üst limitini belirlemiştir. Bu limit 25 bin Türk Lirasıdır. 25 bin Türk Lirası ve üzerindeki kredi başvuruları için Türkiye İş Bankası şubelerine gidilmesi istenmektedir. Ayrıca günün her saatinde kredi başvurusu yapılma imkanı vardır. Benzer şekilde hafta sonları da kredi başvurusu yapılabilinmektedir. Aşağıda anında ihtiyaç kredisi için örnek bir ödeme planı oluşturulmuştur.

Türkiye İş Bankası Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Kredi faizleri bireylerin dosya masrafı ücretlerini ödeyip ödememelerine göre farklılık göstermektedir. Ödeyenler yüzde 1,29 faiz oranı, ödemeyenler ise yüzde 1,35 oranında faiz ödemesi gerçekleştirmektedir.

Yüzde 1,29 faiz oranı ile 48 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisi için aylık kredi taksidi 502 TL’dir. Yüzde 1,35 faiz oranı ile ödenmesi gereken aylık kredi taksidi ise  506 Türk Lirası yapmaktadır. Sırası ile geri ödenmesi gereken toplam anapara ve faiz tutarı ise 12 bin 049 ve 12 bin 150 TL’dir.

Türkiye İş Bankası anında ihtiyaç kredisi faiz oranları  31 Ağustos 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/aninda-kredi/Sayfalar/aninda-kredi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.