Anında Başvuru İmkanı ile 10 Yıl Ödemeli 50.000 TL Konut Kredisi Yapı Kredi’den!

Yapı Kredi Bankası’ndan ev almak isteyenlere özel anında başvuru ve anında onaylı kredi imkanı sunuluyor.

Müşterilerinin istedikleri eve hemen sahip olmalarına yardımcı olan, anında konut kredisi başvurusu yapma imkanı veren, kredinin onaylanması halinde ise anında konut kredisini veren Yapı Kredi Bankası, 120 aya kadar uzanan çeşitli ödeme planları sunuyor.

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranları yüzde 0,98’den başlıyor. Hemen konut kredisi başvurusu yapmak için bankanın internet sitesinden, mobil şubesinden ya da internet bankacılığını kullanabilirsiniz. İsterseniz banka şubelerine giderek de kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Evin ekspertiz değerinin yüzde 80’i kadar konut finansmanı veren Yapı Kredi, teminat gösterilmesi halinde yüzde yüzü kadar da finansman vermektedir.

Müşterilerinin bütçelerine ve kendi istedikleri zamanlara göre ödeme planları düzenleyen banka, ara ödeme, belli periyotlarda ödeme ya da her ay eşit taksit ödemeli imkanlar sağlamaktadır.

Anında başvurusu onaylananların banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir. Bu kapsamda da banka bazı belgeler istemektedir. Belgelerin ilk başvuruda getirilmesi konut finansmanı alma sürecini yani hayal edilen eve kavuşmayı daha da hızlandırmaktadır.

120 ay yani 10 yıla kadar uzanan ödeme planları ile 50.000 TL değerinde Yapı Kredi Bankası konut kredisinden yararlanmak ve istenilen eve biran önce kavuşmak isteyenlerin ödeyecekleri aylık faiz oranı yüzde 0,99’dur. Aylık konut kredisi taksidi 713,89 Türk Lirası, yüzde 0,99 faizle geri ödenecek konut kredisi toplam tutarı ise 85 bin 666,76 Türk Lirası olmaktadır.

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi faiz oranları 05.08.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/krediler/kredi-hesaplama/Sayfalar/kredi-hesaplama.aspx#Taksit_ev

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.