Anında Hazır Kredi Veren Bankalar

Bankalardan kredi alabilmek için günümüzde pek çok başvuru yöntemi bulunmaktadır. İnternet bankacılığı veya cep bankacılığı şubeleri bunlar arasındadır. Anında hızlı bir şekilde para bulmak isteyen kişiler bankaların acil kredi seçeneklerine göz atabilir. Bu krediler, cep ve internet şubeleri üzerinden başvuru alınarak verilmektedir. Tabii ki şubelerden de başvuru yapılabilir. Ancak acil nakit sorunlarında zaman çok önemli olduğu için bu yöntemleri tercih etmek daha doğrudur.

Odeabank İhtiyaç Kredisi

En hızlı ve kolay bir şekilde kredi veren bankalardan birisi de Odeabank’tır. Odeabank, ihtiyaç kredisi almak isteyen müşterilerine internet şubesi ve cep şubesi başta olmak üzere 3,10 faiz oranlarını içeren krediler sunmaktadır. Sunulan kredi tutarı ise en fazla 36 ay vadeli ödeme planları ile sağlanmaktadır.

Akbank İhtiyaç Kredisi

Akbank, en hızlı kredi veren bankaların başında gelmektedir. Akbank Direkt hizmetleri ile 10 bin Türk Lirasına kadar, uygun faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi sağlanmaktadır. Akbank ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak için banka şubeleri, sms, telefon bankacılığı, internet ve mobil bankacılık da kullanabilmektedir.

Türkiye İş Bankası İhtiyaç Kredisi

Türkiye İş Bankası, İş Cep şubesi ile 30 bin Türk Lirasına kadar hızlı kredi verilmektedir. Türkiye İş Bankası anında kredi faiz oranları yüzde 2,60’tan başlamaktadır. Faiz oranları kişilerin kredi temin ederken hayat sigortası yaptırıp yaptırmamalarına göre değişkenlik göstermektedir.