Anında Onaylanan 5.000 TL İhtiyaç Kredisi QNB Finansbank’tan!

QNB Finansbank, 3 ay ertelemeli ödeme planı ile T.C. kimlik numarası ile anında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

QNB Finansbank 3 ay ertelemeli anında ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,28’den başlayıp yüzde 1,73’e kadar değişen oranlarda gitmektedir.Kredi faizleri bireylerin kredi notları baza alınarak değişmektedir. Kredi notu yüksek olan bireyler daha düşük tutarlarda faiz oranı ödemeleri gerçekleştirmektedir.

İhtiyaç kredisi başvurusu için T.C. kimlik numarasının yazılıp 5030’a gönderilmesi yeterli olmaktadır. Banka kredi başvurularını değerlendirip, müşterilerine geri dönüş yapmaktadır. Sadece sms ile başvuru imkanı sunulmayıp aynı zamanda bankanın internet şubesi ya da mobil şubesinde de başvuru yapabilinmektedir.  Bankanın onay bilgilendirmeleri yalnızca ön onay olmaktadır. Ön onay tamamlandıktan sonra bireylerin banka şubelerine istenilen evraklar ile birlikte gitmesi gerekmektedir. İstenilen belgeler; kredi başvurusu yapan kişilerin T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu nüfus cüzdanı, adres teyiti için ikametgah belgesi ve kişi gelir durumunu gösteren gelir belgesidir.

48 ay vadede 5 bin Türk Lirası için yüzde 1,28 faiz oranı ile kredi ödemesi 148,01 Türk Lirası olmaktadır. Kredi kapsamında tek seferlik tahsis ücreti alınır ve 5 bin Türk Lirası için bu ücret 25 Türk Lirasına tekabül eder. Ayrıca alınan ücretler arasında vergiler ve sigorta tutarı olmaktadır. Sigorta tutarları kişilere göre değişir. Örnek krediye göre geri ödenecek toplam kredi miktarı ise 7 bin 104,48 Türk Lirası olur.

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranları 20.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.qnbfinansbank.com/krediler/ihtiyac/kredikolay-ihtiyac/finansbank-ihtiyac-kredisi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.