Ayda 390 TL Ödemeli 12.500 TL Emekli İhtiyaç Kredisi Ziraat Bankası’nda!

Türkiye’nin en büyük müşteri portföyüne sahip olan, sahip olduğu geniş şube ağı ve çalışan kalitesi sayesinde her yıl kredi alanında yeni rekorlara imza atmayı başaran Ziraat Bankası, bayram arifesinde emekli vatandaşların nakit ihtiyaçlarını çözüme kavuşturabilmek adına düşük faizli ihtiyaç kredisi ürününe imza atıyor.

Ziraat Bankası, düşük maliyetler eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Banka tarafından sunulan ihtiyaç kredisi faiz oranları ile birlikte tüm ihtiyaçlarınız düşük maliyetler eşliğinde çözüme kavuşturuluyor. Ziraat Bankası kredi kampanyası eşliğinde çekeceğiniz ihtiyaç kredisi ürününü 48 aya kadar vadelendirmenize imkân sağlarken, aynı zamanda ödemelerinizi aylık eşit taksitler, iki ayda bir eşit taksitler ya da üç ayda bir eşit taksitler eşliğinde yapmanıza olanak sağlıyor.

Ziraat Bankası kredi vade süresi boyunca sabit faiz uygulaması gerçekleştiriyor. Bu sayede yapacağınız kredi ödemelerini önceden bilmeniz ve bütçenizi bu ödeme planına göre ayarlamanıza olanak sağlayan banka, avantajlı maliyetlerle çekeceğiniz ihtiyaç kredisi ürünü için 48 aya kadar taksitlendirme imkânı tanıyor.

Ziraat Bankası’na kredi başvurunuzu internet bankacılığı, mobil bankacılık üzerinden yapabilir ya da kredi başvurusunda gerekli belgeleri yanınızda bulundurarak size en yakın Ziraat Bankası şubesinden kredinizi temin edebilirsiniz.

Ziraat Bankası 12.500 TL Emekli Kredisi Ödeme Planı

Emekli vatandaşların Ziraat Bankası’ndan bayram arifesinde çekeceği 12 bin 500 Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,49 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı da 390,14 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 31 Mayıs 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/krediler/genel-ihtiyaclar/tuketici-kredisi

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.