Aylık 352 TL Taksitlerle Taşıt Kredisi Burgan Bank’tan!

Burgan Bank, 0 km ve 3 yaşına kadar olan ikinci el taşıt alımları için yeterli tutarda nakiti olmayan müşterilerine 48 ay vadeli taşıt kredisi sunuyor.

Aylık eşit tutarlarda oluşturulan ödeme planları ile sabit faizli oranları uygulayan Burgan Bank, taşıtın türüne göre ya da vade ve kredi tutarına göre faiz oranlarında değişiklik yapmıyor. Taşıt kredisi yalnızca Türk Lirası cinsinde kullandırılıyor. Sıfır kilometre taşıt alımları için kullanılan kredide taşıta ait proforma fatura isteniyor. Proforma fatura üzerinde taşıt değerinin yüzde 75’i kadar finansman imkanı sağlanıyor. Benzer şekilde de ikinci el taşıt kredisi için kasko değeri baza alınarak bu değerin yüzde 60’ı kadar finansman veriliyor. Krediye konu olan taşıtın üzerine rehin tesisi konuluyor. Ayrıca kasko sigortasının yapılması da zorunlu tutuluyor. Kasko sigortası banka tarafından yapılıyor.

Burgan Bank taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,99’dur. Sigorta ücreti ise taşıta göre değişeceğinden bireylerin bu hesaplama için banka şubelerine gitmeleri gerekiyor. Taşıt Kredisi başvurusu da Burgan Bank şubelerinden yapılıyor.

10.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

48 ay vadeli 10 bin TL taşıt alımları için Burgan Bank’tan taşıt kredisi alındığı zaman aylık taksit 352,9 TL olmaktadır. Kredi kapsamında tahsis ücreti alınır. Bu ücret tüm kredi vadesi süresi boyunca bir kez tahsil edilir. 10 bin TL için tahsis ücreti ise 50 TL’dir.

Burgan Bank  taşıt kredisi faiz oranı ve hesaplaması 21 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.burgan.com.tr/tr/Pages/benim-icin/krediler/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.