Aylık 80 TL Ödemeler ile İhtiyaç Kredisi HSBC’den!

Müşterilerini dinleyip, onların ihtiyaçlarına çözüm bulan, bütçeye göre ödeme planı düzenleyen HSBC Bankası, 3 yıla varan ödeme seçenekleri ile ihtiyaç kredisi sunuyor.

HSBC İhtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,82 olup, en uygun ihtiyaç kredisi sunuluyor.

HSBC Bankası ihtiyaç kredisi başvurusunda başvuru formunun eksiksiz bir şekilde doldurulması ve bankaya getirilmesi isteniyor. Başvuru formunun yanı sıra nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ikametgah belgesi isteniyor. Nüfus cüzdanını kaybeden, üzerinde T.C. kimlik numarası yazmayan ya da yırtılmış olanlar için sürücü belgesi yahut pasaportta geçerli oluyor. Yabancı uyruklu kişilerin başvurusunda ise pasaport yahut oturma izin belgesi talep ediliyor. Tüm bunlara ek olarak ise SSK bildirgesinin de getirilmesi gerekiyor.

36 aylık düzenlenen ödeme planı ile alınan 2 bin Türk Lirası HSBC ihtiyaç kredisi ile yüzde 1,82 faiz oranıyla geri ödenecek toplam tutar 2 bin 919,30 Türk Lirasına tekabül ediyor. Toplamda ödenecek faiz miktarı 908,80 Türk Lirası olup, aylık kredi ödemesi ise 80,80 Türk Lirası oluyor. Kredinin binde beşi kadar dosya masrafları için ücret tahsil edilip, 2 bin Türk Lirası için ise 10 TL alınıyor.

HSBC Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları 20.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

http://www.hsbc.com.tr/tr/bireysel/bireysel_krediler/hesap_makinasi_sonuc.asp

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.