Denizbank İnternet Bankacılığından Anında Kredi! 190 TL’den Başlayan Taksitler…

Denizbank yalnızca T.C. kimlik numarası ve cep telefonu kullanarak, hızlı ihtiyaç kredisi desteği vermektedir. Acil nakit ihtiyacı olanlara yardımcı olan banka, aynı zamanda da uygun ödeme planları sunmaktadır.

Denizbank’tan Anında Kredi İmkanı!

Denizbank’ın düzenlendiği ihtiyaç kredisi kampanyasının faiz oranları yüzde 1,75’ten başlamaktadır. Yüzde 1,75 faiz oranı sadece 12 aya kadar düzenlene 2 bin liraya kadar olan finansmanlar için geçerlidir. 2 bin lira üzerindeki kredilerde 12 aya kadar düzenlenen ödeme planlarında yüzde 2,08 oranında, 12 aydan 48 aya kadar olan kredilerde ise yüzde 2,13 oranında faiz uygulanmaktadır.

Denizbank anında kredi başvurusu hem internet bankacılığından hem de mobil bankacılık üzerinden yapılmaktadır. Ancak bu kanallardan yapılacak olan hızlı kredi başvurularının sabah 09.00 ile akşam 21.00 arasında olması gerekmektedir.

Evrak ve kefil talep edilmeden sunulan kredinin onaylanması halinde kişilerin nüfus cüzdanlarını yanlarına alıp banka şubelerine gitmeleri, krediye ilişkin belgelerini imzalamaları gerekmektedir. Bu aşamadan sonra ise müşterilerin hesaplarına finansmanları yatırılmaktadır.

2.000 TL Anında Hesabında!

Denizbank kredi kampanyası dahilinde 12 ay vadeli ödeme planıyla 2 bin lira kredi başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan kişilerin banka şubelerine gitmesi, belgeleri imzalamaları yeterli olacaktır. Bunun devamında ise aylık ödemeler 190,28 Türk Lirasına tekabül edecektir. Aylık toplam maliyet oranları yüzde 2,4690, yıllık toplam maliyet oranları ise yüzde 29,6283 olacaktır. Sigorta ve vergiler dahil alınan ücretler ise ortalama olarak 20,93  TL’ye tekabül etmektedir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 6 Temmuz 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.denizbank.com/ihtiyac-kredileri/ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.