Denizbank’tan 25 Yıl Vadeli 100.000 TL Konut Kredisi

Denizbank, 25 yıla kadar uzanan ödeme planları ile müşterilerine konut kredisi sunuyor.

Denizbank konut kredisi faiz oranları yüzde 1,25’ten başlıyor. Faiz oranları düzenlenen ödeme planlarına göre değişiklik gösteriyor. 60 aya kadar olan vadelendirmelerde yüzde 1,25 oranında, 60 aydan 120 aya kadar olan vadelendirmelerde yüzde 1,30 oranında, 120 aydan 300 aya kadar olan vadelendirmelerde ise yüzde 1,32 oranında faiz uygulanıyor. Piyasada meydana gelen faiz değişimlerinden konut kredisi faiz oranları etkilenmiyor ancak bankanın faiz oranlarında değişiklik yapma hakkı mevcuttur.

Denizbank konut kredisi başvurusu banka şubelerinden ve bankanın internet sitesinden yapılıyor. İnternet sitesinden yapılan başvurular ön başvuru niteliği taşıyıp, kredi onayı halinde bireylerin istenilen belgeleri de yanlarına alıp banka şubelerine gitmeleri gerekiyor. Konut kredisinde istenilen belgeler kişilerin nüfus cüzdanı, gelir belgesi, ikametgah belgesi ve satın alınacak eve ait belgeler olup, kişi özelinde ek belgeler de talep edilebilinmektedir.

100.000 TL Konut Kredisi

Denizbank konut kredisi kapsamında 300 ay vadeli ödeme planı ile 100 bin TL değerinde finansman alan bireylerin aylık kredi ödemeleri bin 346,34 TL, kredi sonunda yüzde 1,32 faiz oranı ile ödeyecekleri toplam tutar ise 403 bin 901,72 TL olmaktadır. Ortalama 700 TL tutarında ekspertiz ücreti ile 500 TL tutarında da kredi tahsis ücreti tahsil edilmektedir. Ekspertiz ücreti evin bulunduğu lokasyona ve evin metrekaresine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Denizbank konut kredisi faiz oranları 14 Kasım 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/mortgage-kredileri/deniz-mortgage.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.