Denizbank’tan Anında 15.000 TL Taşıt Kredisi Başvurusu ve Detayları

Denizbank, hem 0 hem de 2. el otomobil alımları için uygun faiz oranları ve çeşitli ödeme planları eşliğinde anında taşıt kredisi imkanı sunuyor.

Denizbank anında taşıt kredisi başvuruları bankanın internet sitesinden gerçekleşiyor. Bunun için bankanın internet sitesine giriş yapmanız, ilgili kampanyayı bulmanız ve işlem adımlarını takip etmeniz gerekiyor. Ayrıca banka şubelerinden yapılan başvurularda da müşterilerden bir takım belgeler talep ediliyor. Bu belgeler kredi başvurusunda bulunan kişiye ait olan nüfus cüzdanı yahut ehliyetin aslı, aylık net kazancı gösteren dokümanlar ve gerekli görülmesi halinde de ikametgah belgesidir. Ayrıca satın alınan taşıta ait belgelerin de getirilmesi gerekmektedir. Kredi değerlendirilmesi sonrasında bireylerden kefil istenirse, kefillerin de aynı belgeleri getirmeleri zorunludur.

Sabit faizli, eşit ya da esnek ödeme planları sunulur. Yüzde 1,45 oranında faiz uygulanır ve her ödemede aynı faiz geçerli olur. Esnek ödeme planını tercih eden bireylerin kredi taksitleri eşit olmaz, çalışılan yerden alınan prim günleri ya da gelmesi muhtemel nakit paraya göre plan yapılır. Örneğin; eğer müşteri kredi ödemesinin 3. ayında alacağı bir para var ve bunu kredi ödemesinde kullanmak istiyorsa bankaya bildirmesi gerekir ve ona göre taşıt kredisi ödeme planı düzenlenmesi yapılmaktadır.

Anında kredi başvurusu değerlendirmeleri 1 iş günü içinde değerlendirilir ve müşteriler bilgilendirilir.

48 ay vadeli 15.000 TL Taşıt kredisi almak isteyen bir müşteri eşit taksitli ödeme planı düzenlemek isterse aylık kredi taksidi 463,52 TL olur. Aylık yüzde 1,45 faiz oranı ile geri ödenecek toplam tutar 22 bin 248,87 TL, alınan tahsis ücreti ise 78,75 TL olur. Tahsis ücreti bir kez tahsil edilir ve bu ücrete banka sigorta muamele vergisi dahil edilir. Yıllık maliyet oranı ise yüzde 23,36’ya tekabül eder.

Denizbank  taşıt kredisi faiz oranı ve hesaplaması 21 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.denizbank.com/bankacilik/bireysel-bankacilik/bireysel-krediler/tasit-kredisi/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.