Denizbank’tan Aylık Yüzde 1,04’ten Başlayan Faiz Oranlarıyla İhtiyaç Kredisi!

Türkiye’nin en büyük müşteri portföylerinden bir tanesine sahip olan Denizbank, düzenlediği kredi kampanyalarına bir yenisini daha ekliyor. Banka, 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor. Banka, aylık yüzde 1,04’ten başlayan faiz oranlarıyla ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini pratik bir şekilde temin etmenize yardımcı oluyor.

Denizbank, hem internet bankacılığı, hem mobil bankacılık, hem ATM’ler, hem de en yakın Denizbank şubesi üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapılmasına olanak sağlıyor. Haftanın her günü her saati, oturduğunuz yerden kredi başvurusu yapmanıza olanak sağlayan banka, onaylanan ihtiyaç kredinizi anında hesabınıza aktarıyor. Şubeden yapacağınız ihtiyaç kredisi başvurularında ise yanınızda nüfuz cüzdanınıza ek olarak gelir belgenizin ve ikâmet ettiğiniz adresinizi gösteren bir belgenin de yanınızda bulunması gerekiyor.

Kredi başvurusu aşamasında kefil talebinde bulunmayan Denizbank, kredi notunuzun yeterli olması, gelir seviyenizin yeterli olması halinde avantajlı maliyetler eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Denizbank 15.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Denizbank’tan çekeceğiniz 15 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi ürünü için 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı talebinde bulunmanız halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,84 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 509,95 Türk Lirası’na denk geliyor. 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi ürünü için kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 30,36 olurken, ödeme yapılacak toplam geri ödeme miktarı 24 bin 478,04 Türk Lirası’na denk geliyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 18 Nisan 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.denizbank.com/ihtiyac-kredileri/ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.