Denizbank’tan Emeklilere Özel 10.000 TL Anında Kredi!

Denizbank, emekli müşterilerine özel 55 bin Türk Lirasına kadar anında ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

Denizbank Anında Emekli Kredisi Kampanyası

Denizbank, emekli müşterilerine özel anında 55 bin Türk Lirasına kadar ihtiyaç kredisi sunuyor. Düzenlenen kredi kampanyasının geri ödeme planları emeklilerin bütçelerine uygun olarak düzenlenip, sunulan faiz oranları ise piyasada meydana gelen faiz değişimlerinden etkilenmiyor. Ancak bankanın kişi özelinde faiz değişikliği yapma hakkı bulunmaktadır.

Denizbank emekli kredisi faiz oranları yüzde 2,90’dan başlamaktadır. Kredi başvuruları ise hem banka şubelerinden hem de internet ve mobil bankacılık üzerinde hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. Hızlı kerdi başvurusu yapabilmek için hem banka müşterisi olunması hem de internet bankacılığının mobil cihazda yüklü olması gerekmektedir. Evraksız ve kefilsiz anında ihtiyaç kredisi sunan banka, temin edilen kredi tutarının binde beşi kadar kredi tahsis ücreti temin etmektedir. Kredi tahsis ücreti tek seferlik alınıp, sigorta ödemeleri ise kişilerin yaşlarına, cinsiyetlerine, aldıkları kredi tutarı ve vadesine göre değişkenlik göstermektedir.

Denizbank’tan 10.000 TL Emekli Kredisi ve Ödeme Planı

Denizbank’tan 10.000 Türk Lirası emekli kredi temin eden kişiler için 12 ay vadeli geri ödeme planı oluşturulması halinde aylık kredi ödemesi bin 33,62 Türk Lirası, 24 ay vadeli geri ödeme planı oluşturulması halinde aylık kredi ödemesi 621 Türk Lirası, 36 ay vadeli geri ödeme planında ise 491 Türk Lirası olmaktadır. 10 bin TL için kredi tahsis ücreti ise 50 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Bu kredi kampanyasına ait bilgiler 27 Aralık 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.denizbank.com/ihtiyac-kredileri/emekli-musterilerimize-ozel-ihtiyac-kredisi-denizde.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.