Fibabanka 10.000 TL Cepten Kredi Kampanyası!

Ülkemizde özel sermayeli mevduat bankaları arasında bulunan ve hizmet kalitesi ile ön plana çıkan Fibabanka, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik kolay bir şekilde başvuru yapabileceği ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Fibabanka Cepten Kredi kampanyası düzenledi. Söz konusu kredi kampanyasının faiz oranları yüzde 1,33 ve yüzde 1,45 olarak belirlenmiştir. 3 aydan 36 aya kadar olan ödemelerde yüzde 1,45 oranında faiz uygulaması gerçekleşirken, 36 aydan 48 aya kadar olan kredi ödemelerinde ise yüzde 1,33 oranında faiz uygulanmaktadır.

Cepten Kredi Kampanyası için maksimum kredi limiti belirlenmiştir. Bu limit 20 bin Türk Lirasıdır.

İhtiyaç kredisi başvurusu banka şubesine gidilmeden direkt olarak cepten SMS atarak gerçekleşebilmektedir. Bunun için T.C. kimlik numarasının yazılıp 3422’ye mesaj atılması gerekmektedir. Mesaj ücreti müşterilerin telefon faturalarında yansımaktadır. SMS haricinde Fibabanka Çağrı Merkezi şubesi aranarak da kredi başvurusu yapılabilinmektedir. Banka kredi için on onayı verdiğinde şubelere istenilen evraklar ile birlikte gidilmesi gerekmektedir. Son işlemler tamamlandığında ise müşterilerinin hesaplarına banka kredi tutarlarını yatırmaktadır.

10.000 Cepten Kredi Ödeme Planı Örneği

48 ay vadeli 10.000 Türk Lirası Fibabanka’nın sunduğu Cepten Kredi Kampanyası’ndan yararlanıldığı zaman aylık ödeme 299,80 Türk Lirası, uygulanan faiz oranı ise yüzde 1,33 olmaktadır. Kredi tahsis ücreti alınıp, bu ücrete sigorta ile vergiler dahil edilir. Tahsis ücreti kredinin binde beşi kadardır. 10.000 Türk Lirası için bu ücret vergi ve sigorta dahilinde 52,50 Türk Lirası olmaktadır. Sigorta ücreti 45 yaşındaki bir müşteri baza alınarak hesaplanıp, normal şartlarda müşteriden müşteriye göre değişmektedir.

Fibabanka Cepten Kredi Kampanyası faiz oranları 23.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyac-kredisi/cepten-kredi.aspx

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atabilirsiniz.