Fibabanka Kişiye Özel Ödeme Planıyla Taşıt Kredisi

Fibabanka tarafından düzenlenen taşıt kredisi ürünü; hem sahip olduğu arabayı yenilemek isteyenler için, hem de ilk arabasını satın alarak rahat etmek isteyenler için oldukça avantajlı seçenekler eşliğinde nakit desteği sunuyor.

Fibabanka’nın sunduğu taşıt kredisi ürünü sayesinde hayalini kurduğunuz otomobilin hem sıfır kilometre versiyonu, hem de ikinci el versiyonu için ihtiyaç duyduğunuz nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor. Banka ödemelerinizin rahat bir şekilde gerçekleşmesi için 48 aya kadar uzayan vade seçenekleri eşliğinde ödeme planı avantajları sunuyor.

Fibabanka Taşıt Kredisi Başvurusu

Fibabanka taşıt kredisi çekebileceğiniz miktarı belirlerken satın alacağınız otomobilin sıfır ve ikinci el olmasına dikkat ederek hesaplama yapıyor. Banka araç değerinin 100 bin Türk Lirası’na kadar olan kısmının yüzde 70’ine, 100 bin Türk Lirası’nı geçen kısmının ise yüzde 50’sine kadar taşıt kredisi temin edilmesine olanak sağlıyor.

Fibabanka 48 Ay Vadeli 50.000 TL Taşıt Kredisi Hesaplaması

Fibabanka’dan 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı hazırlanacak şekilde 50 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi çekmeniz halinde banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit taşıt kredisi faiz oranları yüzde 1,83’e tekabül ederken; ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı bin 695,78 Türk Lirası’na denk gelecek olup, toplam yapılacak geri ödeme miktarı da 81 bin 397,44 Türk Lirası’na denk gelecektir.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 21 Ağustos 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

http://fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/tasit-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.