Fibabanka’dan 48 Ay Vadeli 12.500 TL İhtiyaç Kredisi!

Fibabanka’nın düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası sayesinde tüm ihtiyaçlarınızı düşük faiz oranları eşliğinde çözüme kavuşturabilirsiniz. Banka, ödeme planı aşamasında da 48 aya kadar taksitlendirme olanağı sunuyor.

Fibabanka’nın düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası, 48 aya kadar uzayan ödeme seçenekleri barındırıyor. Banka, avantajlı faiz oranları eşliğinde ihtiyaçlarınızı çözüme kavuşturmanıza olanak sağlarken, uygun maliyetler eşliğinde ödemelerinizi zorlanmadan gerçekleştirmenize de olanak sağlıyor.

Fibabanka ihtiyaç kredisi başvurusu aşamasında banka ön kefil talebinde bulunmuyor. Kefilsiz ihtiyaç kredisi çekilmesine olanak sağlayan banka, kredi notu bin 400’den yüksek olanlar için daha avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranları sunuyor.

Fibabanka İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Fibabanka’dan temin edeceğiniz ihtiyaç kredisi ürünü için başvurunuzu internet sitesi üzerinden veya size en yakın Fibabanka şubesinden başvurunuzu yapabilirsiniz. İnternet sitesi üzerinden yapacağınız başvurularda T.C. kimlik numaranızı ve cep telefonu numaranızı belirtmeniz yeterli oluyor. Şubeden yapacağınız başvurularda ise yanınızda nüfus cüzdanınızın, gelir belgenizin ve ikâmet adresinizi gösteren belgenizin yanınızda bulunması gerekiyor.

Fibabanka 12.500 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

Fibabanka tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde 48 ay vadeli 12 bin 500 Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi temin etmeniz halinde, banka tarafından uygulanacak olan aylık sabit ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,43 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı 384,33 Türk Lirası’na, yıllık toplam maliyet oranı yüzde 23,0162’ye, toplam geri ödeme yapılacak miktar ise 18 bin 448,00 Türk Lirası’na denk geliyor.

Bu kredi kampanyası ve ödeme planına ait bilgiler 18 Nisan 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.