Fibabanka’dan Anında 5.000 TL Kredi!

Fibabanka, müşterilerine özel internet bankacılığı üzerinden yapılan başvurular dahilinde anında ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Fibabanka anında ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,29 olup, vadeye göre değişiklik söz konusu olmuyor. Maksimum vadelendirme süresi ise 48 ay olarak belirlenip, 48 aydan fazla ihtiyaç kredisi ödeme planı düzenlemiyor.

Fibabanka anında ihtiyaç kredisi başvuruları yalnızca internet bankacılığı üzerinden yapılıyor. Başvurularda minimum ve maksimum kredi tutarı belirlenmiştir. En az 1.000 Türk Lirası ve en fazla ise 20 bin Türk Lirası kredi kullanılabilinmektedir.

Kredi kapsamında bireylerden kefil talebinde bulunulmaz.Kredinin onaylanması halinde de anında bireylerin hesaplarına para yatırılır. Ancak kredinin onaylanması halinde kişilerin 7 gün içerisinde krediyi kullanmaları gerekmektedir. 7. günden sonra kredi onayı iptal olmaktadır. Kredi kapsamında herhangi bir belge talep edilmez, şubeye gidilmesine gerek kalmaz.

Fibabanka 5.000 TL Anında Kredi

Fibabanka anında ihtiyaç kredisi kapsamında 48 ve 36 ay ödeme planları eşliğinde 5 bin Türk Lirası finansman talep edenlerin aylık kredi taksitleri sırası ile 156,76 Türk Lirası ve 199,81 Türk Lirası olmaktadır. Krediye ilişin olarak içinde yüzde 5 oranında banka sigorta muamele vergisi de dahil edilerek kredi tahsis ücreti alınır. Kredi tahsis ücreti kredi tutarının binde beşine tekabül eder. 5 bin Türk Lirası için alınan bu ücret 26,25 Türk Lirasına tekabül eder.

Fibabanka anında ihtiyaç kredisi faiz oranı ve hesaplaması 26 Eylül 2017 tarihinde Kredi360 internet sitesinin editörleri tarafından aşağıda yer alan bağlantı kullanılarak oluşturulmuştur.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/ihtiyac-kredisi/aninda-kredi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisi vasıtası ile de diğer bankalar tarafından düzenlenen kredi kampanyalarını inceleyebilirsiniz.