Fibabanka’dan SMS ile 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Fibabanka, acil nakit ihtiyacı olanlara özel yüzde 2,98’den başlayan faiz oranlarıyla smsle kredi imkanı sunuyor.

Fibabanka SMS ile Kredi Kampanyası

Fibabanka, acil nakit ihtiyacı olan ve banka şubelerine gitmeden kredi başvurusu yapmak isteyenlere özel sms ile kredi kampanyası sunuyor. SMS ile kredi başvurusu yapmak isteyenlerin TC kimlik numaraları yazmaları ve 3422’ye mesaj atmamaları gerekmektedir. İsteyenler bankanın internet sitesi üzerinden, kampanyanın yer aldığı sayfadan hızlı kredi başvurusu yapabilirler. İsteyenler ise banka şubelerine giderek de kredi başvurusunda bulunabilirler. Banka şubelerinden kredi başvurusu yaparken kişilerin yanlarında kimlik cüzdanlarını ve gelir belgelerini getirmeleri istenmektedir.

SMS ile kredi başvurusu yapacak kişiler için kredi üst limiti belirlenmiştir. SMS ile 20 bin Türk Lirasına kredi başvurusu yapılabilip, başvuru esnasında 1 mesaj bedeli kadar kişilerde ücret kesintisi gerçekleşmektedir. Yani sms ile yapılan kredi başvurularında sms ücreti müşterilere ait olmaktadır. Alınan kredi tutarının binde beşi kadar tahsis ücreti temin eden banka, bu ücreti tek seferlik almaktadır.

Fibabanka SMS ile 10.000 TL İhtiyaç Kredisi ve Ödeme Planı

Fibabanka sms ile 36 ay vadeli geri ödeme planıyla 10 bin Türk Lirası tutarında kredi temin eden kişilerin aylık kredi ödemesi yüzde 2,89 faiz oranıyla 537,40 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Kredi tahsis ücreti 52,50 Türk Lirası olup, bu ücrete banka sigorta muamele vergisi dahil edilmektedir. Müşterilerinin sigorta yapılması istenip, sigorta bedeli kişilerin yaşlarına, cinsiyetlerine, aldıkları kredi tutarı ve vadesine göre değişkenlik göstermektedir.

Bu kredi kampanyasına ait bilgiler 27 Aralık 2018 tarihi itibariyle aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla bankaya ait resmi internet sitesi üzerinden temin edilmiştir.

https://www.fibabanka.com.tr/bireysel/bireysel-krediler/iihtiyac-kredisi/fibabanka-ihtiyac-kredisi.aspx

Aynı zamanda internet sitemizde yer alan krediler kategorisini ziyaret ederek bütçeniz ve ihtiyaçlarınız için en uygun kredi kampanyasının hangi banka tarafından sunulduğunu inceleyebilir, sizin için en avantajlı kredi kampanyasını tespit edebilirsiniz.