Garanti Bankası’ndan 20 Yıl Vadeli, Uygun Faizli Konut Kredisi!

Garanti Bankası, 240 ay yani 20 yıla kadar uzanan vade seçenekleri ile müşterilerini ev sahibi yapıyor.

Garanti Bankası, 20 yıl vadeli konut kredisi sunuyor. Konut kredisi faiz oranları yüzde 1,25 olup, sabittir. Banka krediyi yalnızca Türk Lirası cinsinden kullandırtıyor.

Konut kredisi başvurusunda gelir belgesi isteyen banka, müşterilerinin gelirlerine en uygun ödeme planlarını düzenliyor, müşterilerine kendi ödeme planlarını düzenleme imkanı sunuyor. Eğer bireyler kredilerini erkenden kapatmak isterlerse banka kredinin belli bir oranı kadar ücret tahsil ediyor. Bu oran yüzde 2 olmaktadır. Örneğin 20.000 TL konut kredisi alan birey kredi borcunu erkenden kapatmak isterse banka 400 TL erken kredi kapama ücreti alıyor.

Kredi yalnızca mesken tipi konut alımları ve gerçek kişilerin konut alımlarında kullandırılıyor. Kredi kapsamında satın alınan evin üzerine ipotek koyan Garanti Bankası, kredi ödemeleri sona erdiğinde ipoteği kaldırıyor. Kefil ya da herhangi bir ek belge talep edilmiyor.

Bireylerin satın alacakları ev bankanın anlaşmalı olduğu eksper tarafından değerlendiriliyor. Oluşturulan ekspertiz raporunda çıkan değere göre yüzde 80’i kadar kredi imkanı sağlanıyor. Ekspertiz raporu için ise bireylerden ayrıca ücret tahsil ediliyor. Bu ücret evin bulunduğu lokasyona göre değişiklik gösteriyor.

Garanti Bankası konut kredisi faiz oranları 13.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/mortgage/mortgage_urunleri/sabit_faizli.page?gbid2=200568#calcContent3=UID2e019a9

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.