Garanti Bankası’ndan 48 Ay Vadeli 25.000 TL Taşıt Kredisi!

Garanti Bankası, müşterilerini hayallerini süsleyen otomobillere kavuşturuyor.

Garanti Bankası, müşterilerine özle 48 ay vadeli, kefilsiz, hemen onaylı taşıt kredisi imkanı sunuyor.  Sadece gerekli durumlarda kefil talebinde bulunan banka, uygun ödeme planları düzenliyor.

Müşterilerinin satın alacakları arabanın modeline, türüne göre avantajlı koşullar sunan ve müşterilerinin gelirlerini inceleyip, en uygun taşıt kredisi vermeyi hedefleyen Garanti Bankası, satın alınan aracın üzerine ipotek tesisi koyuyor. İpotek tesisi taşıt kredisi ödemeleri sona erdiğinde kalkıyor.

İlk aşamada banka satın alınan aracın değerini gösteren belgeleri inceliyor. Yapılan incelemelerden sonra eğer taşıt 50 bin Türk Lirası ve altında bir değere sahipse kredinin yüzde 70’i, eğer 50 bin Türk Lirası değerinin üzerinde bir değere sahipse geriye kalan kredinin yüzde 50’si kadar finansman veriliyor.

Garanti Bankası 48 Ay Vadeli 25.000 TL Taşıt Kredisi Ödeme Planı

48 ay vadeli 25 bin Türk Lirası tutarında taşıt kredisi almak isteyen bireylerin ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,44 oluyor. Banka tüm vade ve kredi tutarlarında yüzde 1,44 oranında faiz uygulaması gerçekleştiriyor. Söz konusu örnek için aylık kredi ödemesi ise 770,60 Türk Lirası oluyor. Kredinin binde beşi kadar tahsis ücreti alınıyor. 25 bin Türk Lirası için tahsis ücreti 131,25 Türk Lirası yapıyor. Tahsis ücretine vergiler dahil edilerek hesaplanıyor.

Garanti Bankası taşıt ihtiyaç kredisi faiz oranları 15.07.2017 tarihinde aşağıdaki bağlantı aracılığı ile hesaplanmıştır.

https://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/krediler/oto_kredisi.page

Siz de en uygun krediyi temin etmek adına internet sitemizde yer alan krediler kategorisine göz atarak bütçeniz için en uygun ihtiyaç kredisini belirleyebilir ve ilgili bankanın size en yakın şubesini ziyaret ederek kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.